Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace
Ilustrační foto / foto: shutterstock

To nejlepší z kosmetiky. Na vlastní kůži

Vybrali jsme a na vlastní kůži vyzkoušeli 10 nejlepších kosmetických výrobků, které dostojí svým reklamou avizovaným slibům a jejichž koupí nevyhodíte peníze z okna.

Fyzilogická odličovací micelární voda La Roche-Posay
Tato odličovací voda je vhodná i pro velmi citlivou pleť, můžete s ní odličovat i rty a oči, nezanechává mastný film a díky systému micel najde i ty nejutajenější nečistoty. Koupíte ji v síti lékáren za cenu kolem 300 Kč.


2 Hydratační sérum Rexaline
Lékárensky vypadající skleněná lahvička skrývá zázrak, který promění vodu ve vaší kůži v jakousi rosolovitou hmotu a ona pak nemá šanci se odpařit. Používá se ráno a večer pod krém, pleť nemastí a opravdu ji dokonale hydratuje. Je vhodný pro každý věk, kůže je po něm hladká a svěží. Lahvička vydrží při pravidelném používání cca 3 měsíce. Sérum je k dostání v parfumeriích Sephora za cenu kolem 1600 Kč.


3 Minerální make-up bareMinerals
Na tajných místech někde v Americe se těží minerály, ze kterých jsou vyrobeny podklady značky bareMinerals. Ačkoliv je make-up ve formě pudru, máte na obličeji až krémovitý pocit. Je vhodný pro všechny typy pleti, 100 % přírodní, neobsahuje mastek, takže se neusazuje ve vráskách. Neucpává póry, tudíž je vhodný i pro problematickou pleť. Na výběr máte z velkého množství odstínů. Výrobky bareMinerals seženete od června v parfumeriích Sephora.


4 Balzám na rty Saloos
Bio balzám z čistě přírodních zdrojů vám dodá pocit skutečně opečovaných rtů, zacelí drobné nedostatky a rty dobře chrání. Navíc ústa osvěží i poměrně výrazným leskem. Na internetu je k dostání za 82 Kč.



5 Zrcadlový lesk na rty Yves Rocher
Nová řada dekorativní kosmetiky Coleurs Nature obsahuje i tento lesk v různých odstínech. Obsažený mentol vaše rty mechanicky zvětší. Jeho aplikace je pomocí kvalitního štětečku velmi snadná a dostanete se tak do všech koutů. Oproti jiným leskům nelepí a dlouho vydrží i při jídle a pití. Prodává se za cenu 289 Kč.


6 Řasenka a kabuki štětec FSB Dermacol
Řasenka z loňské kolekce FSB řasy neslepí a každou jednotlivou řasu obalí lehkým tmavým filmem. Štěteček je celkem obyčejný, ale funguje skvěle. Nanášení je díky krátkému aplikátoru přesnější a pohodlnější. Řasenka vydrží v nezměněné konzistenci zhruba 3 měsíce, je hypoalergenní a stojí 249 Kč. Kabuki štětec je velmi jemný, dá se využít na nanášení pudrů, tvářenky i minerálního make-upu a oceníte ho i na cestách. Stojí také kolem 200 Kč.


7 Minerální deodoranty Garnier
Pokud vás opravdu trápí pocení, zřejmě už jste zkusili úplně všechno. Nové minerální deodoranty jsou k dostání jako sprej, stick nebo kulička, celodenně zabraňují pocení a skutečně zamezují mokrým skvrnám v podpaží. Mají několik variant v příjemných vůních. Vy si můžete vybrat, jestli vás štvou bílé skvrny, nebo jste aktivní sportovec nebo potřebujete citlivou péči např. po holení. Cena je okolo 70 Kč.


8 Krém na ruce a laky Jessica
Hydratační krém Jessica nádherně voní, nelepí, není mastný a ruce po něm vypadají velmi svěže. Velké balení stojí okolo 600 Kč. Péče o nehty Jessica má základový výživný lak pro každý problém, ať už je to třepení nebo suché nehty. Pokud se nehty správně nalakují, vydrží vám až týden opravdu krásné, upravené a pevné, lak se neloupe a pořád se leskne.

magazin.cz

9 Tělové a opalovací přípravky Eucerin
Eucerin je k pokožce velmi citlivá kosmetika, kterou oceňují především lidé s nemocemi kůže. Zkušenosti lékařů však můžete využít i vy a zjednodušit si péči o tělo. Sprchovou emulzí s 5 % urey (233 Kč), která udrží pokožku hydratovanou. Můžete se také díky systému mechanické, fyzikální i biologické ochrany dokonale chránit před sluncem (krém – 325 Kč) nebo pokožku nechat po opalování dobře zregenerovat (gel – 344 Kč).



10 lak Infinium L´Oréal Professionel
Pokud chcete opravdovou kvalitu, zkuste lak Infinium, má velké balení, příjemný rozprašovač, vůbec nelepí, krásně voní a vyřeší i problém s lehce zmaštěnými vlasy, které jakoby obalí a vysuší. K dostání je v kadeřnických salonech L´Oréal.

Diskuze k článku:

Captcha

Počet příspěvků v diskusi: 122