Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace
Nevíte co na sebe? / foto: shutterstock

Módní hity i nesmysly. Co vy na ně?

Celebrity jsou tady - kromě jiného samozřejmě - také proto, aby módním návrhářům pomáhaly prosadit jejich trendy. A tak tu máme další várku hitů a možná také nesmyslů. Inspirujete se?

Co se krátkých šatů týče, nosí se takové, které spíše připomínají delší top, takže jde o velmi odvážné minišaty, jejich vyzývavost je ale obroušena absencí hlubokého výstřihu a dlouhými nebo tříčtvrtečními rukávy.

Nedávno v něčem podobném předvedla své výstavní nožky Jennifer Lopez, které se konečně podařilo dát do kupy po porodu dvojčat. A co jí pomohlo v cestě za skvělou figurou? Triatlon!

magazin.cz
magazin.cz

Pokud toužíte po dlouhých šatech, měly byste se poohlédnout po takových, které budou v maxidélce, z rozevlátého lehkého materiálu a úplně nejlépe se zavazováním za krk, tak aby vynikl váš dekolt.

magazin.cz

Vlastníte černé džíny na tělo, které jste chtěla vyhodit, jelikož se vám zdály, že jsou už out? Nedělejte to! Udělejte si v nich pár děr v oblasti kolen a stehen a rázem budete mít horký hit. Například zpěvačka Fergie si svoje rozdrbané džíny ještě nasoukala do kotníčkových bot na podpatku a vypadala jak jinak než úžasně.

Svého času bylo moderní nosit cokoli s potiskem americké vlajky, teď letí pro změnu ta britská. Jen mě napadá, kdy se Paris Hilton nebo Kelly Osbourne budou chlubit topem či čapkou s českou vlajkou…

Nedávno jsem se hrůzou otřásla při pohledu na Victorii Beckham v novém modelu. Ten vypadal na první pohled fádně – šlo o šedé šaty v délce ke kolenům. „Zdobil“ je ale nový trend a sice jakoby tenisáky vycpaná ramena, ve kterých Victorie vypadala jednoduše směšně. Do podobné katastrofy se nedávno navlékla také Reese Witherspoon nebo Gwyneth Paltrow.

Jistě už ve svém šatníku máte krátkou koženou bundičku, které poslední dobou doslova zaplavily ulice. Pokud nevíte, s čím ji nosit, zkuste třeba kombinace s bílými šaty stejně jako Nicky Hilton. Ta si k černé kožené bundě a šatům do půly stehen oblékla neprůhledné černé punčochy, kotníčkové boty na podpatku a hlavu ozdobila baretem.

magazin.cz

Barvičky, které by se měly co nejdříve objevit i ve vašem šatníku, jsou jasná brčálově zelená, citrónově žlutá, purpurová, oranžová, cyklámen a jahodová červená, což znamená, že nás čeká veselé barevné období. Tak šup do toho!

magazin.cz

Diskuze k článku:

Captcha

Počet příspěvků v diskusi: 579