Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace
Bezbolestná liposukce / foto: Petra-Clinic

Sexy do plavek. Bez cvičení a bez diet

Děsí vás den, kdy se obléknete do plavek a všichni uvidí špíčky, které se vám objevily přes zimu?

Blíží se léto a s ním spojené povalování na plážích a u bazénů, což se rozhodně neobejde bez módních bikin a sexy štíhlého těla. Jenže vám se ještě nepodařila shodit v zimě nabraná kila, i když jste držela diety a třikrát týdně se trápíte na aerobiku? A venku je tak krásně a otevírací doba plováren se blíží…

Můžete udělat dvě věci. Smířit se se svými špíčky a celý den chodit se zataženým bříškem, nebo vyzkoušet novou metodu hubnutí, která je dostupná i v České republice.

Jde o bezbolestnou liposukci. Ano, čtete dobře. Bezbolestnou! Žádná odsávací jehla provrtávající vám tkáň, ale příjemná, účinná a hlavně neinvazivní záležitost.

magazin.cz

Jak to funguje?
Ošetření radiofrekvenční liposukce probíhá tak, že radiofrekvenční vlna vstupuje přes povrch pokožky naprosto bezbolestnou, jen dotykovou metodou do podkoží, kde rozehřeje tukovou buňku. Ta se začne smršťovat a vyplavuje svůj obsah do lymfatického a cévního systému, kterým dál putuje do jater. Odtud odchází přirozenou metabolickou cestou z těla ven. Ošetření je zcela neinvazivní, bez jakéhokoliv vpichu, tedy naprosto bez nebezpečí tukové nebo vzduchové embolie.

magazin.cz
Právě zázračné radiofrekvenční vlny pronikají do podkoží, do hloubky asi tří centimetrů a vy cítíte příjemné teplo. Tuková tkáň se rozpouští a mění se na tekutý gel. Rozpuštěný tuk se pak po dobu šesti až sedmi týdnů odplavuje z buněk a přes játra je vylučován z těla ven.

Vypadá to opravdu jednoduše, co říkáte? Velkou výhodou této metody je, že nedochází k odchlípnutí buňky od tukové tkáně. Příjemným vedlejším efektem naopak je, že díky bipolární hlavici dochází k aktivaci kolagenních vláken, které způsobují omlazení pokožky. Zákrok trvá od 30 do 120 minut dle velikosti a typu ošetřované partie.

Hned poté, co si odpočinete při zákroku, protože celá procedura je velmi příjemná, můžete vyrazit do práce nebo rovnou do plavek a k bazénu.

Další rozmazlování
V estetickém a laserovém centru PETRA CLINIC si vás ohlídají i po ošetření. Po provedení zákroku vám navíc poradí co dělat, aby vám výsledky bezbolestné liposukce, co nejdéle vydržely.

Dostanete rady ohledně správné výživy, ale i jak si co nejúčelněji sportem udržet linii. Prozradí vám i další triky, jak na nežádoucí špíčky.

Když si nebudete jisti, můžete se na ně kdykoli obrátit a konzultovat s odborníky správnou životosprávu.

magazin.cz

Nechte si změřit tuk
Pokud si nejste jisti, jak dlouho vše bude trvat a kolikrát budete muset na zeštíhlení jít, nechte si udělat vyšetření přístrojem Bodystat.

Jde o detailní analýzu tuku, svalové hmoty, vody a aktivní tělesné váhy. Přitom zjistí i riziko kardiovaskulárních chorob, jak je na tom váš metabolismus a kolik kalorií je pro vás vhodné přijímat. Pokud jste sledovali pořad „Jste to, co jíte“, jde přesně o vyšetření, které prováděli účinkujícím.

magazin.cz

Kde PETRA CLINIC najdu?
Estetické a laserové centrum Petra Clinic provozuje své služby v Paláci Ligna, pasáž Světozor ve Vodičkově ulici, na Praze 1. Pražští zájemci jistě vědí, že je to pár metrů od Václavského náměstí, pro ty mimopražské je možné snad ještě doplnit, že je to kousek od stanice metra Můstek. Pro objednávky na ošetření, ale třeba jen na bezplatnou konzultaci volejte prosím na telefon + 420 603 55 11 66, ostatní potřebné informace naleznete na www.petraclinic.cz nebo www.bezbolestna-liposukce.cz


magazin.cz

Zvýhodněné cenové balíčky pro Vás:
1. nabídka - ošetření "DO PLAVEK"
- 3x ošetření bříška nebo bůčků
- 3x masáž Rolletic (před nebo po ošetření)
- kompletní poradenství a konzultace
CENA 9.000 Kč, ušetříte 4.500 Kč


2. nabídka - ošetření "SEASON"
- 5x ošetření (liposukce) bříška nebo bůčků
- 2x vyšetření přístrojem Bodystat
- 5x masáž Rolletic (před nebo po ošetření)
- kompletní poradenství a konzultace
CENA 15.900 Kč, ušetříte 8.600 Kč

3. nabídka - ošetření "DIAMANT"
- 4x ošetření (liposukce) stehna + zadeček nebo bříško + stehna
- 2x vyšetření přístrojem Bodystat
- 4x masáž Rolletic (před nebo po ošetření)
- kompletní poradenství a konzultace
CENA 31.900 Kč, ušetříte 7.000 Kč

CENOVÁ BOMBA !!!
4. nabídka - ošetření "PLATINUM"
- 4x ošetření (liposukce) bříško + celá záda
- 2x vyšetření přístrojem Bodystat (před prvním a po čtvrtém ošetření)
- 4x masáž Rolletic (před nebo po ošetření)
- kompletní poradenství a konzultace
CENA 24.900 Kč, ušetříte 17.100 Kč

Diskuze k článku:

Captcha

Počet příspěvků v diskusi: 269