Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace
Dominika Kadlčková / foto: Korzo

Silikony jsou nuda. Zajímají jen Čechy

Ačkoli má modelka a příležitostná herečka Dominika Kadlčková malá prsa, o jejich zvětšení silikony neuvažuje. Naopak kritizuje to, že mnoho českých modelek sází na silikony jako prostředek svého prosazení.

"Spousta holek tady si staví kariéru na tom, že si nechají udělat silikonová prsa. Pak to veřejně přiznají a jsou z nich rázem celebrity. To se mi nelíbí. Neodsuzuji to, ale nechci být součástí něčeho takového. Nesouhlasím s tím!" prozradila Kadlčková a dodala: "Zkrátka nechci patřit do skupiny holek, které si právě na silikonech postavily kariéru."

magazin.cz

Podle Kadlčkové je vybudování kariéry na silikonových prsních implantátech výsada českého modelingového rybníčku: "Kdyby modelky, které u nás díky silikonům frčí, vyjely za hranice, tak si ani neškrtnou. Ve světě se tohle prostě nenosí."

Modelka známá z nekonečného nováckého seriálu Ulice má již se světovým modelingem své zkušenosti. "V Česku pracuji velmi ráda a jsem vděčná za každou příležitost. Ale přeci jen svět je víc. Právě se chystám pracovně za hranice a tímhle bych to úplně zazdila. V Česku bych byla díky silikonovým prsům tři týdny v titulcích, ale co je to proti možnosti pracovat a hlavně si neničit zdraví," uzavřela Kadlčková.

Diskuze k článku:

Captcha

Počet příspěvků v diskusi: 180