Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace
Victoria / foto: Korzo

Těhotné celebrity. Umí se oblékat?

Těhotných celebrit neubývá, naopak stále přibývá a pomalu začíná být zvykem, že kdo z VIP krasavic ještě nerodil, jako by nebyl. Které ale rostoucí bříško sluší nejvíc?

Ilona Csáková
Hodnocení: 80 %

Ilona už nad svým mateřstvím začala pomalu lámat hůl, ale příroda rozhodla jinak. Podle jejích slov jí k vytouženému těhotenství pomohla kamarádka Ivana Gottová a její dvě dcery Charlottka a Sofie.

Ilona se s nimi pravidelně vídá, na vlastní problémy při tom zapomíná a teď si může spokojeně hladit rostoucí bříško. Známá zpěvačka je chodícím důkazem toho, že i v těhotenství může žena chodit elegantně oblečená a slušet jí bude i černá barva.

magazin.cz

Victoria
Hodnocení: 70 %

Zpěvačka s česko-africkými kořeny se nedávno bulváru přiznala, že je těhotná. Této mladinké začínající hvězdičce prý selhala antikoncepce a tak se už za pár měsíců bude i se svým movitým milencem těšit z prvního potomka. Každopádně trendy šatičkami nikdo nic nezkazí ani v těhotenství a tyhle navíc svým střihem odpovídají posledním trendům. Martin France oblékl disko klasiku, a pokud se v ní cítí dobře, není co řešit.

magazin.cz


Klára Doležalová
Hodnocení: 75 %

Tato sympatická moderátorka se musela nejdříve vypořádat s vážnou nemocí a hned poté se pustila s manželem do „těhotnění“ a naštěstí se velmi rychle zadařilo. Bílá barva je svěží a spolu s modrou a stříbrnou tvoří parádní kombinaci. Široké džíny jsou pohodlné, což je zvláště v těhotenství nutností.

magazin.cz


Alice Jandová
Hodnocení: 75 %

Mladá paní Jandová konečně po letech trápení přišla do jiného stavu a už brzy přivede na svět dceru. Fialková barva je velkým hitem – obchody jsou jí doslova zavalené. Šortky k létu patří a ty, které oblékla Alice, jsou navíc v délce, jež padne téměř všem. Petr v dlouhém koženém kabátu rockera rozhodně nezapře.

magazin.cz


Magda Malá
Hodnocení: 80 %

Muzikálová zpěvačka je doslova na „rozsypání“. Porod druhého dítěte je za dveřmi a tak se dá jistě předpokládat, že móda je to poslední, co teď Magda řeší. Do příjemných teplých barev laděný model působí ale velmi pohodlně a navíc slušivě.

magazin.cz

Diskuze k článku:

Captcha

Počet příspěvků v diskusi: 203