Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace
Ilustrační foto / foto: Shutterstock

Zázračné tričko. Schová pupek, vytvaruje svaly

Bez práce a cvičení postavu jak Adonis? Teď už to nejsou pohádky a pověsti.

Závidíte krásným, vypracovaným tělům mužských modelům a na sebe se do zrcadla díváte hodně sebekriticky? Začínající bříško, ramena jako ptáčátko a o svalech jste naposledy slyšeli v biologii – zkrátka nic moc. A vy byste přitom tak rádi pevné vypracované tělo, ježe než začít posilovat, to se raději spokojíte s tím, co máte?

Znáte tyhle pocity? Možná pro vás máme řešení. Na trhu se objevilo téměř zázračné triko pro pány, které svou konstrukcí dokáže zakrýt vzdouvající se pivní pupek a ještě vyrýsuje svaly a zvětší ramena.

magazin.cz

S ideální pomocí pro líné muže přišla módní návrhářka Heather Thomsonová: „Dnešní muži se starají o svůj vzhled a zdraví, ale na druhou stranu se nechtějí vzdát svého pohodlí,“ říká. „A to je důvod proč jsem navrhla novou verzi klasického pánského trička, které dokáže vytvarovat mužskou postavu, aniž by museli hnout palcem.“

Ostatně má za sebou velký úspěch na poli ženské módy, když na podobném principu vytvořila značku Yummie Tummie label. Jak název napovídá, jde o prádlo, které pomůže zakrýt nedostatky ženského těla. Oblíbené je zejména mezi teenagery.

Ale zpět k mužům. Tričko RIP T Fusion je vyrobeno z velmi tenké bavlněné látky se speciální příměsí, která způsobuje ony zázračné efekty. Zeštíhluje bříško a rozšiřuje hrudník a ramena. Doporučuje ho nosit pod košilí. Díky tomu, jak je slabé, ho nikdo pod košilí neuvidí a když se svléknete, nikdo si podle materiálu nevšimne, že by se jednalo o něco speciálního.

Tričko je k dostání na internetu za 58 dolarů, což je v přepočtu asi 1 100 korun.

Diskuze k článku:

Captcha

Počet příspěvků v diskusi: 511