Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace
Ilustrační foto / foto: Wonderbra

Zázračná podprsenka. Prsa jako v dlani

Že se v oblasti podprsenek nedá nic vymyslet? Omyl – tohle je podprsenka jako ruka.

Wonderbra – zázračná podprsenka. Zato značka bude u nás asi navždy spjata s topmodelkou Evou Herzigovou a jejími billboardy na nichž zdravila projíždějícím řidiče Hello, Boys. Značka sice už Evu nahradila, ale nové a nové typy zázračných podprsenek chrlí dál A zdá se, že její poslední hit Ultimate Strapless bude skutečně převratný.

magazin.cz

Jde o podprsenku bez ramínek, která navíc slibuje držet tvar úplně stejně, jako když si svá prsa pozvednete a podržíte rukama. Ostatně vidíte to na propagačních obrázcích.

Pokud novinka v oblasti spodního prádla umí skutečně to, co slibuje, zdá se, že je konečně na světě podprsenka, kterou si můžete vzít pod šaty bez ramínek nebo do korzetu a která vám navíc zajistí svůdný žlábek mezi prsy.

Bude k dispozici ve velikosti košíčků A-F a přijde na necelou tisícovku. Představena byla v londýnském Westfield Shopping Centre. A bylo na co se koukat. Krásné modelky oděné jen do těsných legín korzovaly kolem, prsa pochopitelně držela jen nová podprsenka.

magazin.cz

Wonderbra na svém novém hitu pracovala celé dva roky, vyvinula technologii, na kterou byly použity inovace z cambridgských laboratořích. Stovky hodin designéři bádali nad tím, jak vytvořit „ruce“ neviditelné pod šaty.

„Prováděli jsme testy se skutečnými ženami, které při zkouškách tančily, cvičily nebo skákaly,“ říká Julia Nolan ze společnosti Wonderbra. „Naše unikátní technologie pozvedá váhu prsou a podpírá je.“

Diskuze k článku:

Captcha

Počet příspěvků v diskusi: 638