Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace
Agáta Hanychová / foto: Korzo

10x Agáta Hanychová: kočka i strašidlo

Zřejmě už v naší zemičce nežije nikdo, kdo by neznal Agátu Hanychovou.

Tahle holčina se dostala do povědomí veřejnosti díky své máti – herečce Veronice Žilkové. Časem se ale rozhodla, že si místo na slunci vydobude vlastními silami. Snaha to byla ze začátku dobrá, ale nakonec se to celé nějak zvrtlo, což snad ani rádoby drsná a Agáta nečekala.

Ať je to, jak je to, Agáta je výrazná osobnost a její styl oblékání je hodný zájmu. Pojďme se tedy podrobněji podívat do jejího šatníku.

Žehlička? Co to je?
Hodnocení: 40 %

Balónový spodní lem zářivě bílých šatů je efektivní a korzetový živůtek zase dráždivý. Bohužel ale zbytkem modelu Agáta skvěle vystihuje známé pořekadlo o navoněné bídě. Cáry napletených vlasů vypadají lacině, dramatické líčení opálenému obličeji nesluší a o zmuchlaných šatech snad ani nemluvě.

magazin.cz


Znáte tu o Popelce?
Hodnocení: 50 %

Agáta si šaty s korzetovými živůtky, které zdůrazní její hezké poprsí, a nadýchanými sukněmi v poslední době velmi oblíbila. Skoro to vypadá jako by si tato rozmařilá dívka hrála na princeznu… Starorůžové šaty s drobným proužkem by byly fajn, stačilo je ale před akcí jen lehce přežehlit. Bohužel…

magazin.cz


Modrá je dobrá
Hodnocení: 55 %

Modrý model je plný zmatených aplikací, zřejmě mělo jít o plisování, které se ale vůbec nepovedlo. Co ale musím pochválit, jsou střevíčky, které jsou úžasné.

magazin.cz


Známá dvojka
Hodnocení: 35 %

Tak tohle je opravdu katastrofa! Kdybych nevěděla, kdo na té fotce je, možná bych si i tipla, že pochází z nějakého vesnického plesu. Což by byl ale samozřejmě omyl jako hrom, jelikož vesnické holky vypadají leckdy desetkrát líp než celá Agáta.

Šaty, které jsou asymetricky střiženy v oblasti prsou, vypadají téměř vždy hrůzostrašně, navíc v tomto případě z nich ještě visí obtloustlá ručka, na které je vidět, že v posilovně už dlouho nebyla. Sámer tentokrát také přestřelil – sako je mu velké, kalhoty jsou zase umolousané… Škoda.

magazin.cz


Červená Karkulka
Hodnocení: 65 %

Při pohledu na rudé kožené kozačky si snad navěky budu říkat cosi o holkách z E55. Nevím, možná je to jen můj dojem, ale na mě takováto obuv působí lacině. Agátě ale chválím barevnou i stylistickou sladěnost outfitu, ve kterém vyrazila se svým bratrem Vincentem do kina.

magazin.cz


Luxus nadevše
Hodnocení: 70 %

Agátino špulení rtů je velkým tématem. Existují tři důvody, proč to i přes neustálé výtky všech dělá: A) Myslí si, že je to sexy a sluší jí to. B) Ta pusa jí tak prostě narostla. C) Dělá si z nás jednoduše prd..!

Oranžový odstín rtěnky neladí s líčením očí, tmavší odstín do bordó by byl vhodnější. Hnědý pléd světoznámé značky Louis Vuitton stojí kolem osmi tisíc a jistě dělá své majitelce jen radost, sluší jí.

magazin.cz


Třpyt, kam se podíváš
Hodnocení: 60 %

Pouzdrové saténové šaty zdobí aplikace v podobě štrasových kamínků, ty ale nejsou rozmístěné nijak nápaditě. Agáta se zřejmě bála blyštivé šaty doplňovat šperky, aby nepůsobila přeplácaně. Já bych ale doporučila alespoň štrasovou čelenku do vlasů.

magazin.cz


Lady v černé
Hodnocení: 90 %

Tahle poloha dráždivě sexy dračice Agátě sluší. Ona je sama o sobě dosti výrazná, a když na sebe navěsí extravagantní modely, vypadá často přehnaně. Elegantní kombinace tenkého svetříku a sukně vypadá svůdně, kabelka modelu sluší.

magazin.cz


Harémová tanečnice
Hodnocení: 80 %

Plavky společně se šifónovou tunikou si u nás do společnosti může vzít málokdo. K Agátě takováto provokace patří a nutno dodat, že vypadá sexy. Své udělalo i dramatické líčení.

magazin.cz


Tebe si najdu!
Hodnocení: 80 %

Plavky Agáta zásadně předvádí společně se sukýnkou nebo čímkoliv, co zakryje její zadek, zřejmě ví proč. Podle mého ale vypadá báječně a rozhodně se nemá za co stydět. A nebo se snad pletu?

magazin.cz

Diskuze k článku:

Captcha

Počet příspěvků v diskusi: 1 305