Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace
Ilustrační foto / foto: Shutterstock

Šaty, které prostě musíte mít

Letošní letní móda se nese v duchu rozevlátých materiálů, volných střihů a všech odstínů růžové, fialkové, tyrkysové a modré. Nejvíce tyto trendy samozřejmě vyniknou na šatech. Máme pro vás ukázku těch nejžhavějších hitů t

Maxi délka
Dlouhé šaty patří k nejpraktičtějším modelům léta. Sluší bez rozdílu všem, záleží jen na zvoleném střihu. Rozevlátý materiál snadno schová nějaké to kilčo navíc a ještě k tomu se nemusíte stresovat, že jste si ještě nestihla opálit nohy. Co se týče řešení horní části, tak nejčastěji to jsou špagetová ramínka či sexy uvazování za krk, které vykouzlí ladnou siluetu ramen. Dlouhé šaty kombinujte s vypasovanou džínovou bundičkou či lehkým svetříkem na knoflíky, na nohy nazujte páskové střevíce bez podpatků.

magazin.cz


Elegantní lady

Pokud jste si na ples pořídila krátké šaty, nenechejte je letos zahálet ve skříni, ale provětrejte je i v létě. Zahrajte si jednoduše na lady, nazujte lodičky, na krk pověste šňůru perel a do ruky vezměte psaníčko na nezbytnosti a vyjděte si do světa, úspěch je zaručen.

magazin.cz


Asymetrie

Asymetrie se letos vrátila, ale pozor ne na sukních v podobě cípatých konců, ale na horní části šatů, kdy jedno ramínko či rukáv prostě chybí. Délka takového modelu pak může být mini i maxi, záleží jen na vás. Pozor ale na výběr spodního prádla, které nesmí vykukovat. Nejlepší je samozřejmě, když není potřeba žádné a prsa drží sama, pokud tomu ale tak není, tak sáhněte po podprsence s odepínacími ramínky – zapomeňte na silikonová ramínka, ta už dávno patří do minulosti.

magazin.cz


Vzory a potisky

Opět se nám do šatníků vrátily zvířecí potisky, tentokrát ale v trochu stylizované podobě. Nosí se i kostky všech velikostí a samozřejmě květinové potisky, které letos tvoří spíše velké květy než drobná kvítka.

magazin.cz

Barvy
Jak už jsem zmínila v úvodu, letošní léto přeje jemným barvám a to hlavně růžové ať už elegantně působící starorůžové až po sexy cyklámen. Dalším hitem je fialková a to hlavně její světlá lila varianta. Dalšími trendy v barvách jsou tyrkysová, trávově zelená, blankytně modrá a temně modrá téměř přecházející v černou.

magazin.cz

Diskuze k článku:

Captcha

Počet příspěvků v diskusi: 295