Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace
Ilustrační foto / foto: Shutterstock

Rusovlásky, nástup! Zrzky mají šmrnc

Znáte to pořekadlo o tom, že když se dva perou, tak třetí se směje? Tak to přesně sedí na rusovlásky, které přenechávají špinavou práci brunetkám a blondýnám a smetanu v podobě pozornosti okolí slíznou samy.

Anna Geislerová 80 %
Tahle přírodní zrzka se po roce experimentování s platinovou barvou vrátila opět ke svému původnímu vzhledu. A udělala dobře. Vypadá teď přirozeně a má větší šmrnc, navíc její pihaté pleti a šedomodrým očím zrzavá prostě sluší. Co se střihu týče, tak se zřejmě opět vrací ke svým polodlouhým vlasům, ale rozcuch a la vrabčí hnízdo má také své kouzlo.

magazin.cz

Beata Rajská 75 %
Tipovala bych, že módní návrhářka nebude přírodní zrzka. Respektive její vlasy zřejmě mají původně lehce načervenalý nádech, ale k takto výrazné zrzavosti jim pomáhá barvením. Černá zrzkám sluší, dovolí vyniknout krásné barvě vlasů.

magazin.cz

Markéta Hrubešová 80 %
Markéta je typickou představitelkou vnadných rusovlásek s hřívou dlouhých vlnitých vlasů. Svou chloubu občas zvýrazní lehkým přelivem, který vlasy zároveň i vyživí. Černá barva je hereččina oblíbená, nutno ale dodat, že v ní nepůsobí nijak smutně, naopak jí dodává ještě větší šmrnc.

magazin.cz

Bára Barabáš Štěpánová 60 %
Čerstvě vdaná herečka si na extravaganci potrpí. Výrazná barva vlasů je jen třešinkou na dortu jejích rozhodně ne usedlých outfitů. V tomto případě se zřejmě obávala, aby nevypadala moc „normálně“ a tak se aspoň ozdobila dvěma modrými motýlky.

magazin.cz

Zlata Adamovská 70 %
Zlata patří k ženám, které jistý červený tón ve vlasech mají, ale přesto jej přiživují barvami. Tato dáma se postupem času dopracovala až k temné rusovlasé kštici. Podle mého tak ale vypadá starší, než je, měla by spíš zkusit světlejší a přirozené odstíny.

magazin.cz

Diskuze k článku:

Captcha

Počet příspěvků v diskusi: 110