Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace
Jitka Kocurová / foto: Korzo

Blonďaté celebrity: kočky i strašidlo z tržnice

Pět dam ze světa šoubyznysu spojuje podobně plavá barva vlasů. Co je ale naprosto rozděluje, je cit pro módu. Jedna je kočka, která ví, co jí sluší, druhá strašidlo z vietnamské tržnice. Co říkáte?

Jitka Asterová
Hodnocení: 50 %

Jitčiny šaty jsou velmi neforemného střihu, ve kterém jí jakoby spadla ramena a kapsy nehezky rozšířily boky. Předlouhá šňůra korálků je zbytečný výkřik. Pochválit ale musím slušivý účes a barvu rtěnky sladěnou s barvou vzoru, ten je ale mimochodem katastrofální.

magazin.cz


Zuzana Belohorcová
Hodnocení: 65 %

Zuzaně už začalo růst „těhotné bříško“, které se zřejmě v tomto případě pokusila lehce zamaskovat rovně střiženými minišaty. Bohužel hippie stylem inspirovaný outfit absolutně neladí k Zuzaninu typu sexy moderní krasavice. Páskové střevíce také nevypadají dobře – nelichotí moderátorčiným nohám, ze kterých dělají krátké neforemné sloupky.

magazin.cz


Jitka Kocurová
Hodnocení: 85 %

Čistý vzhled Jitčina outfitu podtrhují zvolené barvy – šedá a bílá a také postavu obepínající střih kalhot a projmuté skvěle padnoucí sáčko. Stylistickou chybkou je béžová kabelka, která s ničím na modelu nekoresponduje a není ani natolik výrazná, aby se stala dominantou outfitu.

magazin.cz


Kateřina Kristelová
Hodnocení: 60 %

Pečlivě krůček po krůčku budovaná kariéra této upovídané blondýny se otřásá po útocích dalších hvězdiček, a sice Pavla Novotného a Agáty Hanychové. Kristelová ale neztrácí elán a stále vymetá jeden VIP večírek za druhým. Tento odstín zelené blondýnkám sluší. Co ale Kateřině nesluší, je střih šatů, který neprospěl jejím oblinám. Žluté šperky působí křečovitě.

magazin.cz


Olga Lounová
Hodnocení: 10 %

Co k tomuto dodat… Olga se urputně snaží dostat do povědomí široké veřejnosti. Roličkou v Ošklivce Katce se jí to zatím rozhodně nepodařilo. Podařit se jí to ale může jejím naprostým nevkusem. Top z na první pohled nekvalitního materiálu, minisukně „ozdobená“ rockerskými řetězy a neposlední řadě střevíce s nemoderní seříznutou špičkou jsou hrůzy ve stylu módy z vietnamské tržnice.

magazin.cz

Diskuze k článku:

Captcha

Počet příspěvků v diskusi: 242