Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace
Keira Knightley / foto: Coco Chanel

Keira Knightley. Nahoře bez se zvětšeným poprsím

Počítače dovedou s ňadry Keiry Knightley hotová kouzla....

Když Keira Knightley souhlasila s tím, že se do značné míry obnaží v reklamě pro Coco Chanel, nemyslela si, že její podoba bude radikálně digitálně změněna.

Na obrázku se objevila v bílé košili se strategicky umístěnými černými šlemi. Zvláštní je fakt, že Keira, známá tím, že má postavu spíš jako kluk, má v reklamě značně vyvinuté dámské křivky.

Není to poprvé, co Keiře digitálně upravené fotografie přejí. Už dříve se herečka přiznala k tomu, že byla "digitálně změněná" i v roce 2004, a to na plakátu k filmu Král Artuš. Tam jí prsa "záhadně narostla" z velikosti A na velikost C.

Inkriminovaná fotografie s počítačově zvětšenými prsy:

magazin.cz

Pro srovnání. Making of fotografie, která retuší neprošla:

magazin.cz

To není skutečnost!
Podle listu Daily Tegraph nové snímky pro Coco Chanel odpůrce digitálního vylepšování ještě více provokují. Chris Bickmore, expert na digitální pozměňování fotografií, říká, že prsa nejsou to jediné, co bylo na reklamní fotografii vylepšeno.

"Rozhodně jí vylepšili i tvář. Není na ní ani stopa po vráskách. Bělmo očí bylo dál vyběleno a nemá žádné vrásky ani na krku, po těle. Dokonce ani na hřbetu ruky, kde rozhodně nějaké mít musí. K prsům byly dodány stíny, aby vypadala kulatější a pevnější. Také jim editor přidal na velikosti," dodává Chris Bickmore.

Cudnější verze také prošla zvětšováním prsou.

magazin.cz

Diskuze k článku:

Captcha

Počet příspěvků v diskusi: 149