Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace
Ilustrační foto / foto: Victoria´s Secret

Tohle nosí hvězdy. Chcete to také?

Máme pro vás další várku horkých trendů inspirovaných stylem známých krásek. Půjdete do nich, nebo si necháte zajít chuť?

Bílé minišaty
Bílou, která nejen, že přidává nějaký ten centimetr a navíc je materiál v této barvě většinou lehce průhledný a tak nemilosrdně odhalí i to, co by mělo zůstat zakryto, oblékne málokdo. Zvláště, pokud jde o minišaty a navíc střižené tak, že obepínají postavu. Celebrity se ale ničeho nezaleknou a tak si teď oblíbily model na tělo s rukávky v délce k loktům. Mezi odvážné patří například Megan Fox či Kim Kardashian.

magazin.cz

Džínová vesta
Džínová vesta evokuje romantickou vzpomínku na hippie styl. Pořiďte si nějakou ze světlého denimu a stejně jako Sienna Miller ji oblečte přes rozevláté šaty z lehkého materiálu. Ashley Tisdale svou modrou vestu zkombinovala se slimkami černé barvy a topem v šedé, nemohla zapomenout ani na vysoké podpatky, které jí ještě více protáhly její už tak dlouhé štíhlé nohy.

magazin.cz

Asymetrie
Letos se nosí asymetrie v horních partiích, zapomeňte tedy na cáraté sukně či šaty. Zkuste ale top či šaty s asymetricky řešeným vrškem, kdy rukáv či ramínko jednoduše chybí. Pozor ale v takovém případě na výběr prádla. Ty šťastné nemusí oblékat žádnou podprsenku, ty ostatní by se měly poohlédnout po kvalitní, která bude držet ňadra i bez hrůzných silikonových ramínek.

magazin.cz


Lennonky

Další vzpomínkou na hippie styl jsou kulaté sluneční brejličky, kterým se ve vzpomínce na jejich nejznámějšího nositele říká lennonky. Mary-Kate Olsen a Lady Gaga si také roztomilé brýle pořídily, Mary-Kate ve svých růžových vypadal zajímavě, Lady Gaga jimi svůj nevzhledný nos ještě více zvýraznila…

Co ještě musíte mít?
Džínový overal s krátkými nohavicemi je dalším hitem mezi VIP kráskami. Sexy dračice by se měly po něčem podobném okamžitě poohlédnout. Černobílý vzor je univerzální a sluší všem. Vyzkoušela ho Cameron Diaz i Kylie Minogue a nutno říct, že jim to seklo.

Vypadá to, že co se tašek a kabelek týče, začíná vyhrávat pohodlí – letí totiž tašky s dlouhým uchem, které se nosí šikmo přes tělo a ruce tak zůstávají volné.

Sukně z úpletu s drobným proužkem samozřejmě boky rozšíří. Toho se ale nezalekla Heidi Klum, která se pyšní už čtvrtým těhotenským bříškem.

Indiánské třásně letos nezdobí jen kabely, ale objevily se i na sandálech. Takové si pořídily Jessica Biel či Jessica Alba, kdy Jessica číslo jedna je nosí k šatům a Jessica číslo dvě zase k džínům.

Diskuze k článku:

Captcha

Počet příspěvků v diskusi: 268