Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace
Eva Aichmajerová / foto: Korzo

Odvážné svatební šaty Evy Aichmajerové. Líbí?

Vrchol nevkusu projevila ve svůj svatební den moderátorka Eva Aichmajerová....

Moderátorka Eva Aichmajerová se o víkendu ve vysokém stupni těhotenství vdala v římskokatolickém kostele Narození Panny Marie v obci Želiv. Za manžela pojala otce dítěte Reného Decastela, obřadu byla přítomna jen rodina a pár přátel. Na tom by jistě nebylo nic podivného, co ale téměř všem vyrazilo dech, byla róba, kterou nevěsta pro svůj velký den zvolila.

Vzhledem k tomu, že se Eva s partnerem rozhodla pro svatbu ještě před narozením syna Michaela, musela moderátorka přizpůsobit svému požehnanému stavu i svatební šaty.

Ty pocházejí z dílny módní návrhářky Kateřiny Severýn. Bohužel ani jedna z dam (předpokládejme, že ženich dle tradice nevěstu ve svatebním před obřadem neviděl) neprojevila trochu vkusu a zdravého rozumu při tvorbě róby.

magazin.cz
magazin.cz

Šaty totiž absolutně nevhodně odkrývají, co by mělo být zakryto, a to nejsem puritánka! Ale pokud se snoubenci rozhodnou pro církevní sňatek v kostele a navíc vedený převorem, tak by alespoň nemuseli zbytečně upozorňovat na to, že nevěsta v bílých šatech, které mají podle tradice poukazovat na její nevinnost (budiž, tato podmínka sňatku je v dnešní době už mimo mísu, ale…), má těhotenské bříško a rozhodně tedy panna už dávno není…

magazin.cz

Eva ale celý obřad pojala po svém, a tak se nasoukala do krajkové róby, která byla v místě bříška průhledná, horní část se zavazováním za krk byla moderátorce velká a ani asymetricky řešená sukně s vlečkou nevypadala na subtilní krásce dobře.

Nevěsta vše korunovala koketním odhalením nožky, kterou zdobil podvazek, bohužel v podání těhotné ženy vypadalo toto gesto nevkusně. Jediné, co lze pochválit, je make-up dnes už paní Evy Decastelo, který vydržel i její slzy štěstí.

Novomanželům šli za svědky Evina dlouholetá kamarádka Lejla Abbasová a ženichův kamarád Aleš Řehák. Prstýnky, které si při obřadu snoubenci vyměnili, jsou z bílého zlata a ten nevěstin je navíc ozdoben pěti diamanty.

magazin.cz
magazin.cz

Diskuze k článku:

Captcha

Počet příspěvků v diskusi: 1 115