Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace
Agáta Hanychová / foto: Korzo

Strašák celebrit? Obávaná celulitida

Které celebrity řeší celulitidu a které na ni dlabou? A co Agáta?

Jedny ji mají, druhé nevědí, co to vlastně je. Jedny ji řeší a snaží se nevystavovat části těla celulitidou postižené okolí, druhé ji neřeší a klidně si oblečou krátké šortky nebo minisukni. Jedny s ní denně bojují, druhé na prevenci nebo odstranění celulitidy dlabou. Zkrátka celulitida tu byla, je a bohužel i bude, ať chceme, nebo ne.

magazin.cz

magazin.cz


Marný boj

Celulitida, pomerančová kůže, dolíčky… je už podle některých řazena mezi civilizační choroby. Trpí jí převážně ženy, ale nevyhýbá se ani mužům. Na svém těle ji najdou lidé s nadváhou i podváhou a také je jedno, jestli jde o sportovce tělem i duší a nebo pecivála.

Podstatné v boji proti celulitidě je zdravá a vyvážená strava a dostatečný příjem neperlivé a neslazené vody. Ale pokud máte tvorbu ďolíčků v genech, nepomůže vám nic, snad jen nadhled a alespoň snaha o zmírnění viditelnosti již propuknuté pomerančové kůže například masážemi nebo zábaly ve specializovaných kosmetických salonech.

Celebrity s ďolíčky

A že se celulitida nevyhýbá ani ženám, které vzhled vlastně živí, je známá věc. Své by o tom mohly vyprávět modelka Kate Moss, herečky Hillary Duff a Cameron Diaz a nebo zpěvačky Beyoncé a Rihanna. A i mezi českými kráskami se najdou takové, které pomerančová kůže neminula.

magazin.cz
magazin.cz

Modelka Agáta Hanychová je kvůli svému celulitidou už notně poznamenanému tělu bulvárem neustále pranýřována. Nemůže se ale čemu divit, její styl života plný flámů, cigaret, alkoholu a nepravidelného stravování se musel nějak projevit. Bohužel ale v případě modelky každý očekává perfektní figuru, zvlášť když ji sama Agáta u modelek ze své agentury striktně požaduje…

Moderátorka a zpěvačka Gábina Partyšová se kdysi sama titulovala jako Královna Celulitida. Otevřeně přiznala, že s ďolíčky bojuje a že je šťastná za šikovné grafiky, které z jejích odhalených křivek pomerančovou kůži odstraní.

magazin.cz
magazin.cz

Diskuze k článku:

Captcha

Počet příspěvků v diskusi: 118