Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace
Ilustrační foto / foto: Yves Saint Laurent

Sexem a vášní nabitá reklama. S Kate Moss!

K ženě patří smyslná vůně a naopak. Kdo jiný by měl propagovat nový svůdný parfém než stálice módního nebe, proklatě sexy Kate Moss?

V nové reklamě na parfém Parisienne od firmy Yves Saint Laurent se zamyšlená Kate nechá vozit křížem krážem večerní Paříží a fantazíruje o nedovoleném milovaní se záhadným mužem.

Střih kamery nás přenese v čase jinam a my vidíme téměř svlečenou Kate, kterak se mazlí na hedvábném loži obklopena růžemi.

Pár mužských rukou ji hladí po celém těle. Ale je to všechno jen fantazie?

Je jen na divákovi, aby se rozhodl, zda Kateininy vize byly jen nevinnou fantazií nebo vzpomínkou na to, co se odehrálo těsně před tím, než nasedla do auta. A to dělá celý film ještě dráždivějším.

Video:

Pětatřicetiletá kráska si nevšímá krás Města světel, které jí defilují za oknem, ale prodlužuje svůj sen či vzpomínku za pomoci jediného růžového květu.

Nakonec vychází slunce a kráska vzrušením téměř nedýchající vystupuje z auta na mostě, za sebou nádhernou scenérii Paříže a ve tváři vepsanou slast.

Jak byste asi očekávali, Kate je od hlavy k patě oděna do oblečení z dílny Yves Saint Laurenta – má na sobě kožený korzet, pouzdrovou sukni a módní symbol Francie: sako.

Celý klip podmalovává hit I Feel You od Depeche Mode z roku 1993, který ukazuje, že reklama je cílená na ženy ve věku třicet a výše.

Téma růže je také jasné, královna květin je jednou z hlavních ingrediencí nového parfému.

Diskuze k článku:

Captcha

Počet příspěvků v diskusi: 107