Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace
Ilustrační foto / foto: Shutterstock.com

Holky, co vám nesmí na podzim chybět v šatníku!

Bohužel, je to tak, bezstarostné léto nám už za pár dnů řekne pa pa a uvolní místo sychravému podzimu. Nezbývá nic jiného, než se s tím smířit. K zlepšení nálady může pomoci nákup nových módních úlovků. Pomůžeme vám vybra

Ženská silueta
Zapomeňte na rovné střihy, které nedají vyniknout pasu. Pořiďte si kalhoty s vysokým pasem, projmuté šaty a nebo jednoduše zajímavé pásky, kterými stáhnete volný top, svetřík nebo kabát a zvýrazníte tak zadeček a poprsí.

magazin.cz

80. léta
Osmdesátky jsou nám stále v patách. Na podzim se v našich šatnících objeví v podobě vyhrnutých rukávů u sak, blejzrů a bundiček a také se nám připomenou jako ramení vycpávky. A pozor! Ty letošní jsou opravdu pořádné, trochu vypadají, jakoby si dotyčná vzala pod sako dva tenisáky.

magazin.cz

Psaníčka
Tyto minimalistické „kabelky“ budou stále patřit mezi trendy doplňky. Potemnělý podzim vám rozzáří zvláště ty ozdobené štrasem. Podobnou parádu uděláte také s velkými brožemi, které by měly být třpytivými kamínky doslova poseté.

magazin.cz


Platformy

Botami na platformě se letos nemyslí ohavná bagančata z let minulých, ale lodičky na zvýšené podrážce a s vysokými podpatky. Takové boty z vás udělají glamour kočku a rozhodně sluší na podzim vládnoucí ženské siluetě.

magazin.cz


Kombinace

Možná se vám zdá kombinace šatů z rozevlátých lehkých materiálů a kožené bundy nemožná, ale nebojte se vsadit na kontrasty. Dobře budou na podzim vypadat i vaše oblíbené dlouhé šaty v kombinaci se sáčkem a kozačkami na nízkém podpatku.

magazin.cz


Nezapomeňte ani na ruce a nohy

Nebojte se tmavých laků na nehty, vypadají stylově. Letos zkuste oblíbené červené a vínové odstíny a také tmavě modré nebo temně zelené.

Barvy podzimu

Tělové odstíny, tmavě modrá, červená, šedá, tmavě fialová, světle žlutá a stříbrná a zlatá by vašemu podzimnímu šatníku neměly rozhodně chybět.

Diskuze k článku:

Captcha

Počet příspěvků v diskusi: 269