Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace
Mahulena Bočanová / foto: Korzo

Módní patrola: šaty dělaj´ sexy babu

Tentokrát se podíváme na zoubek šesti dámičkám ze světa šoubyznysu. Všechny krásky v dnešní patrole sáhly po šatech či sukni. Jedna je jak ze škatulky, druhá je odvážná a další zase šlápla vedle. Posuďte sami.

Mahulena Bočanová
Hodnocení: 99 %

Mahulena jednoznačně těží z daru od Pánaboha, který k ní byl neskutečně vstřícný a nadělil jí věčné mládí. Jak jinak si vysvětlit, že dáma se čtyřmi křížky na krku vypadá v minišatech sexy a ani trochu směšně?!

Exoticky vyhlížející bruneta svůj třásněmi posetý model vylepšila záplavou ethno doplňků, které ale spolu skvěle ladí a vytvořily společně pomyslnou třešinku na dortu.

magazin.cz

Iva Frühlingová
Hodnocení: 30 %

Iva se tak moc snažila, aby vypadala sofistikovaně a šik, až se z toho vyklubal naprosto zmatený outfit plný přešlapů.

Celé to mělo asi vypadat jako vzpomínka na bezstarostná třicátá léta, ale židovská hvězda na krku, sukně ve špatné délce a nevhodné černobílé balerínky jsou naprosto mimo a výsledný dojem zkazily. Jistá si nejsem ani vrstvením černobílého prádlového topu a saténové halenky. Škoda…

magazin.cz

Kateřina Konvalinka Průšová
Hodnocení: 90 %

Kateřina se nechala nedávno slyšet, že se snaží být dokonalá hlavně kvůli svému manželovi. Vladimír prý vyžaduje, aby byla za všech okolností perfektní a Kateřina to pro něj s láskou dělá.

Nejinak tomu bylo i na tomto večírku, kde se modelka předvedla v zajímavých šatech a nádherných střevících. Vše správně doplnila jen výraznými hodinky v pánském stylu. Paráda!

magazin.cz


Kateřina Sokolová
Hodnocení: 90 %

Katka je další mladá kráska, která ze sebe umí díky oblečení udělat rošťandu, ale i elegantní dámu. Své malé černé doplnila jednoduše jen o luxusní kabelku a černé lodičky s hnědou podešví, které s kabelkou skvěle ladily. Vlasy stažené do culíku s modelem skvěle ladí a Katce dodaly na eleganci.

magazin.cz


Gábina Partyšová
Hodnocení: 80 %

Gábina využila zlaté stuhy na svých modrobílých šatech a tak zvolila i doplňky v této stále trendy barvě. Koukám, že dmoucí se ňadra, kterými se v době kojení syna tolik chlubila, jsou pryč… Nedá se nic dělat, své pevné mladé tělo na oltář mateřství položila nejedna žena.

magazin.cz


Štěpánka Duchková
Hodnocení: 90 %

Štěpánka takhle úžasně vypadala už pár týdnů po narození dvojčat! Nechápu, jak to mohla udělat… Holt, kdo umí, ten umí. Její propínací šaty trochu evokují safari styl a zřejmě proto k nim zvolila doplňky z hnědé kůže a hadiny, a nebo je to krokodýl?

magazin.cz

Diskuze k článku:

Captcha

Počet příspěvků v diskusi: 53