Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace
Dara Rolins / foto: Korzo

5 žhavých vlasových variací našich celebrit

Každá z následující pětice dam je jiná, ale ani jedna se nebojí experimentovat se svými vlasy. Jedna to řeší radikálním střihem, druhá si pomůže hřebenem a třetí napletenými vlasy. Která zaboduje u vás?

Lucie Bílá
Hodnocení: 90 %

Lucie si pohrává s délkou svých vlasů pravidelně – jednou si je nechá až o metr prodloužit, jindy si užije volnosti bez spousty spojů ve vlasech. Vlasy má ale po neustálých experimentech a barvení dosti poničené a tak jejich špatnou kvalitu zakrývá spoustou kudrlinek. Výsledek ale stojí za to, Lucie vypadá mladistvě a sexy.

magazin.cz


Dara Rolins
Hodnocení: 80 %

Dara se v poslední době vyloženě vyžívá ve všemožných účesech, které jí dodávají šmrnc. Ostatně diváci Česko Slovenské SuperStar vědí o její vášni pro extravagantní účesy své. Vyčesaná ofina skvěle doplní klasický ohon a hezky protáhne obličej. Dara je jednoznačně kočka!

magazin.cz


Helena Zeťová
Hodnocení: 75 %

Helena bohužel po své mamince zdědila řídký vlasový porost. Naštěstí si k husté kštici nepomáhá stejně jako máti nevkusnými copánky, ale přirozeně vypadajícími nastavenými vlasy, které dodají jejím vlasům potřebnou hustotu a i délku. S melírem si měla kadeřnice více pohrát, výrazné kontrastní pruhy už dávno neletí, trendem je nenápadný melír tón v tónu.

magazin.cz


Jana Fabiánová
Hodnocení: 70 %

Dcera Nadi Urbánkové se mimo jiné živí i jako vizážistka. Trendy jí tedy nejsou cizí a nebojí se ani experimentovat. Asymetrické účesy se opět vrací a to ve všech délkách, záleží jen na odvaze a vkusu dotyčné.

magazin.cz


Věra Špinarová
Hodnocení: 75 %

Věra si s vlasy vždycky ráda hrála. Zkoušela všechny možné odstíny od světlých přes červené až po kaštanové. I ona vsadila na asymetrii a rozhodně neudělala špatně. Někdo možná namítne, že na podobné „pokusy“ už nemá jedna z našich nejlepších zpěvaček věk, ale takovýmto posměváčkům se Věra může jen smát svým krásným silným hlasem.

magazin.cz


Vlaďka Erbová
Hodnocení: 65 %

Česká Halle Berry (počítám, že tohle srovnání už Vlaďka nenávidí - chápu, Halle zřejmě nikdo za velkou louží neříká americká Vlaďka Erbová…) by možná mohla nechat své kraťoučké vlásky trošinku narůst. Při této délce občas nehezky prosvítá kůže, a to rozhodně nevypadá dobře, delší vlasy by vypadaly hustší.

magazin.cz

Diskuze k článku:

Captcha

Počet příspěvků v diskusi: 183