Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace
Ilustrační foto / foto: Shutterstock

Originální vzkazy na trenkách a kalhotkách!

Ať uz se jedná o lásku na jednu noc, trvalý vztah nebo jen mírnou exhibici v parku, jedno je jisté: Můžete zanechat svému protějšku vzkaz – a to rovnou na kalhotkách či boxerkách!

Vzkaz pro pány: Přihlaš se, brouku!
Každý vstup do soukromí vyžaduje přihlašovací heslo. A vaše kalhotky v tom nejsou výjimkou. Ještě, než si tedy někoho připustíte k tělu, měla byste znát jeho identifikační údaje... Vyhnete se tak polízanicím ohledně pohlavních chorob či případného otcovství:-).

Takže holky, pokud chcete mít jasno – tyto „bezpečnostní“ kalhotky stojí 17 dolarů (asi 290 Kč plus poštovné) a jsou k mání na https://www.jinx.com.

magazin.cz

Vzkaz pro dámy: Jsem v posteli kanón!
Dobrého milence aby člověk hledal jako jehlu v kupce sena. Vy ale máte výhodu – když si na první láskyplnou noc s partnerkou oblečete tyto stoprocentně bavlněné boxerky, budete se cítít jako kanón (obrázek je původně inspirován albem skupiny AC-DC) a vaše dívka si může být jistá, že ji s vámi čeká pořádná salva rozkoší.

Pro sexuální dělostřelce ještě webovka: https://www.webundies.com. Boxerky stojí 13 dolarů (asi 230 Kč plus poštovné).

magazin.cz

Vzkaz pro pány: Čekej, až padne zelená
O tom, kam až svého chlapíka pustíte, záleží na vás. Každopádně „pravidla sexuálního provozu“ řídíte vy. Takže tanga se semaforem za 12 dolarů (asi 207 Kč plus poštovné) z webového obchodu https://t-shirts.cafepress.com se vám můžou hodit. A když váš drahouš poruší pravidla a „rozjede“ se na červenou? Můžete s klidným svědomím volat 158.


Vzkaz pro dámy: Jedu na alkohol!
Alkohol je metla lidstva. Každopádně v menší míře nikomu neuškodí. Speciálně pokud se chystáte jít večer pařit. To, jestli dáváte přednost pivu nebo něčemu tvrdšímu je vaše věc. Jen nepropijte kalhoty, tedy spíše boxerky s logem vašeho oblíbeného výrobce lihovin! Byla by to škoda...

Pivní s logem Guiness nebo s malůvkou půllitru vás přijdou na 13 dolarů (asi 224 Kč plus poštovné), stejnou cenu zaplatíte i za boxerky s logem tvrďáckého Jacka Danielse. Více na https://www.webundies.com.

magazin.cz
magazin.cz

Vzkaz pro pány: Zavolej mi...
Na první pohled působí tyto růžové kalhotky docela neškodně. Až na vzkaz Zavolej mi... (Call me...) není na nich nic zvláštního. Po bližším ohledání však zjistíte, že vpředu mají kapsičku, kam se vkládá mobilní telefon. Ten – podle výrobců – by vám měl při vyzvánění vašeho miláčka (ale vlastně i kohokoliv jiného) způsobit rozkoš.

Chcete to vyzkoušet? Mrkněte na stránku www.callmepanty.com. Kalhotky jsou za 10 dolarů (asi 170 Kč plus poštovné).

magazin.cz

Vzkaz pro dámy: Opravím (nejen) tvůj počítač
U chlapů prý láska prochází žaludkem. U žen zase tím, jak moc je jejich protějšek zručný a šikovný. Kdysi frčel opravář kohoutků, dnes hrají prim zase „machři přes počítač“. Stačí tedy, aby se nějaké roštěnce porouchal její milovaný macbůček a hned máte šanci se jí dostat blíž. A čím blíž, tím líp.

Bílé boxerky s ikonkou „muže za strojem“ a nápisem: Prosím tě, dovol mi, abych ti opravil tvůj počítač (Please let me fix your computer) rozehřejí i tu největší sněhovou přinceznu. Koupit si je můžete na http:/t-hirts.cafepress.co.uk za 10,50 liber (v přepočtu nějaké tři stovky plus poštovné).

magazin.cz

Diskuze k článku:

Captcha

Počet příspěvků v diskusi: 233