Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace
Martina Balogová / foto: Korzo

Nejhorší líčení: Balogová, nebo Svobodová?

Make-upem podle pravidel se dá vykouzlit i z "ksichtu" obličej. Důležité ale je dodržovat právě ta důležitá a ověřená pravidla a nepatlat na sebe hlouposti.

Některé známé krásky si správným líčením dopomohou k pohlednému vzhledu, jiným by ani svěcená voda nepomohla… Co říkáte?

Hana Mašlíková
Hodnocení: 95 %

Hanka se většinou snaží o hodně výrazný make-up. A dělá dobře. Ví totiž, že jako blondýna s porcelánovou pletí by bez líčidel vypadala hodně nevýrazně.

Kouřové líčení očí je zvláště v zimním období velkým hitem. Jde ale o to nanést stíny (černé, antracitové, vínové, fialové) a tužku (nejčastěji v černé barvě, ale ještě lépe v barvě stínů) s citem a vždy v takovém množství, aby výsledek odpovídal situaci (jinak se líčí do školy, jinak do práce a naprosto jinak na party). Hanka ke svým uhrančivým očím skvěle doladila náušnice i čelenku. Nový Hančin účes se mi líbí, každopádně změna je život.

magazin.cz

Olga Lounová
Hodnocení: 65 %

Olga sice nemá naprosto vkus a patří mezi nejhůře oblékané hvězdičky, ale to nic nemění na tom, že je to moc hezká žena.

Své výrazné hnědé oči naprosto bezchybně vylepšila fialkovými stíny, černou linkou na horním víčku a několika trsy umělých řas. Uceleně působí i barva rtěnky a zdravíčka. Paráda!

Bohužel ale tepané náušnice a kožešinová čapka s třpytivou nitkou nejdou naprosto dohromady…

magazin.cz

Vendula Svobodová
Hodnocení: 50 %

Na první pohled to Vendula přehnala s barvou make-upu. Zřejmě zapomněla, že už pár dnů nebyla na solárku a její pleť včetně krku tak ztratila barvu. Tu se ale nikdy nesnažte dohnat tmavším make-upem (než si koupíte nový, tak ho vždy ho vyzkoušejte na hřbetu ruky, který barevně nejlépe odpovídá barvě pleti obličeje), musela byste si natřít uši i krk. Vhodnější variantou je bronzer, kterým lehounce poprášíte tváře čelo a bradu, výsledek bude vypadat přirozeně.

Vendule je zřejmě baret trochu malý, evidentně jí deformuje čelo a obočí a ona vypadá tak trochu zaraženě…

magazin.cz

Eva Decastelo
Hodnocení: 75 %

Mladá paní a čerstvá maminka sice vypadá dost vykuleně, ale zřejmě jde jen o špatnou momentku.

Černou tužkou dokola orámované oči si nemůže dovolit každá, bohužel ale téměř každá takové líčení nosí. Všechny takovéto rádoby kočky mají pak malá zapadlá očka a v koutcích očí nepěkné černé žmolky… To ale není problém Evy, její tvar a velikost očí jí dovoluje ledacos. Zbytek make-upu je spíše v duchu „nahého líčení“, což brunetkám sluší.

magazin.cz

Helena Zeťová
Hodnocení: 85 %

Helena má velmi jemné rysy, které není potřeba nijak zvlášť zvýrazňovat. Působí totiž lehce exoticky a tím pádem velmi zajímavě i bez nánosu líčidel.

Správnou barvou make-upu sjednotila barvu obličeje, jemně vystínované oči a růžový lesk jsou už jen třešinkou na dortu. Pozor jen na tvar obočí, uzounké linky jako má Helena působí tvrdě a aktuálně letí spíše přirozeně tvarovaný širší oblouk.

magazin.cz

Martina Balogová
Hodnocení: 30 %

Dnešní medicína dokáže divy, proto se Martině divím, že i přesto hyzdí její obličej nepěkné jizvy. Už v době SuperStar prohlašovala, že navštíví odborníky a nechá si poradit, jak jemně zbrousit kůži tak, aby dolíčky nebyly tak patrné… Zřejmě skutek utek.

Dalším hrůzostrašným bodem ve zpěvaččině obličeji je naprosto katastrofální tvar obočí. Takto si zohyzdit to de facto nejdůležitější část tváře dokáže málokdo - nepodceňujte to, obočí je opravdu důležité, respektive jeho tvar může tvář povznést, ale zrovna tak i znetvořit. Co se líčení týče, doporučuji používat sypký pudr, který zamezí přehnanému maštění pleti.

magazin.cz

Diskuze k článku:

Captcha

Počet příspěvků v diskusi: 254