Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace
Ilustrační foto / foto: Shutterstock.com

Celebrity radí: Co na sebe v zimě

Máme pro vás další várku žhavých trendů inspirovaných stylem celebrit.

Kožená bundička do pasu
Kožené bundy jsou hitem už několik sezón a nejinak tomu bude i letos v zimě. V chladných měsících je sice lepší se zabalit do teplých prošívaných bund, ale parádnice se jistě budou chtít líbit i na sněhu. Pomoci jim k tomu mohou kožené bundičky v délce do pasu, které by měly být letos v zimě hlavně šedé a fialové, což je fajn zpestření v záplavě černé barvy. Pokud se ale přece jen budete chtít zahřát i v krátké bundě, sáhněte po té s huňatým kožíškem, stejně to udělala Sienna Miller.


Taška s dlouhým uchem nošená křížem přes tělo
Pokud sháníte kabelku, poohlédněte se po tašce s dlouhým uchem, kterou přes sebe můžete přehodit křížem. Jde o velmi praktickou záležitost, obě ruce tak budete mít volné. Co se materiálů týče, na prvním místě je kůže a její napodobeniny a pak pevné plátno.


Vše v černé
Černá si přece jen našla cestu i do zimních šatníků celebrit. Letí styl vše v černočerné, a to od bot přes punčochy či kalhoty až po top a kabelu. Vyznavačkou tohoto trendu jsou například Madonna a Blake Lively. Jde o neobyčejně sexy a šik vzhled, který vám nejenže opticky ubere nějaké to kilčo, ale navíc budete vypadat velmi elegantně.


Kozačky nad kolena
Na nožky budou v zimě patřit hlavně kozačky. Ty letošní musí být jednoznačně v délce nad kolena, a pokud to jde, i do půlky stehen. Tomuto trendu nahrává i další letošní hit, kterým jsou legíny a kamaše, ty se totiž naprosto bez problémů dají do vysokých kozaček nasoukat. Herečka Penélope Cruz to už dávno ví, a tak své štíhlé nohy koketně ukazuje v semišových kozačkách v délce do půli stehen.


Kardigan
Kardigan ať už se zapínáním nebo bez prožívá letos obrovský návrat. Nosí se teplá vlněná varianta, ale i svetříky z lehkých materiálů. Snad nejznámější milovnicí tohoto svetříku je modelka a herečka Megan Fox, která ty své nosí nejčastěji v kombinaci s rovně střiženými džíny a tílkem, ale také s rozevlátými šaty, kterým kardigan dodá šmrnc.


Leopardí vzory
Zvířecí vzory tu byly, jsou a budou. V zimě je noste zvláště na doplňcích, stejně jako zpěvačka Shakira, která krk omotala huňatou leopardí šálou. Shakira nedávno šokovala novým účesem. Své metr dlouhé vlasy si nechala smotat do dredů, svého času to u nás udělala Lucie Vondráčková.

Meganáušnice
I v zimě je nutné se zdobit šperky. Ty letošní rozhodně nikdo nepřehlédne, letí totiž mega náušnice, které sahají až na ramena. Takové nosí například Rihanna.


Vzorované punčochy
Některé ženy nosí sukně jen v zimním období, zřejmě proto, že mohou nedokonalé nožky skrýt do punčoch. Hitem nadcházející sezony budou vzorované punčochy, ale u těch pozor, nemilosrdně přidávají nechtěné centimetry…


Pletené barety a čapky
Na hlavu si v zimě natáhněte pletený baret či o několik čísel větší čapku, zpod kterých by měly ležérně vykukovat prameny vlasů.

Diskuze k článku:

Captcha

Počet příspěvků v diskusi: 47