Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace
Gábina Partyšová / foto: Korzo

Patrola: Celebrity vsadily na sexy černou

Módní návrháři už před půlrokem prorokovali, že v zimě bude nejvíc trendy barvou černá a stylem číslo jedna bude být oblečená v této magické barvě od hlavy až k patě. České hvězdy to vzaly na vědomí. Povedlo se?

Gábina Partyšová
Hodnocení: 99%

Gábina se většinou obléká velmi vkusně a zároveň nápaditě. Nejinak je tomu i v tomto případě. Černé splývavé šaty s efektními průstřihy na rukávech, jež jsou zakončené flitrovými manžetami, by slušely i ženám s nějakým tím kilčem nadváhy.

Vysoké kozačky na jehlovém podpatku a kabelka zdobená folklorní výšivkou k outfitu ladí. Paráda!

magazin.cz

Dominika Mesárošová
Hodnocení: 60%

Být oblečení celá v kůži (i když v tomto případě jde o koženku) a nebýt na rockovém koncertě, je hodně ošidné a leckdy až směšné. Dominice se podařilo s jejím sexy modýlkem vše vcelku ubalancovat, bohužel až na výběr bot. Indiánské třásně jsou sice letos trendy, ale tady jsou navíc a celkový dojem zkazily.

Ještě se zastavím u Dominičina účesu – podle mého je to absolutní krok stranou. Krátké lehce podtočené mikádo nesluší jejímu tvaru obličeje, kterému dodává ještě více na kulatosti. Vlasy by si měla nechat narůst alespoň v délce centimetr pod bradu a vyžehlit do rovna a nebo lehce vytočit od obličeje.

magazin.cz


Iveta Lutovská
Hodnocení: 30%

Tato seversky chladná kráska by si klidně mohla dovolit víc. Její model působí nudně, jelikož zde neuplatnila žádnou vlastní invenci a jen na sebe bez ladu a skladu navlékla nejrůznější jen zdánlivě ladící kousky.

Vše začalo už vínovým tílkem, které se barevně nehodí k jejímu typu, černá vesta je z naprosto jiného materiálu než šortky, což je v tomto případě chyba, a to nemluvím o na první pohled laciných kozačkách z mačkané kůže a plesové (?) kabelce… Škoda…

magazin.cz


Martina Partlová
Hodnocení: 80%

Finalistka jednoho z ročníků soutěže Česko hledá SuperStar na sobě tvrdě maká. Kvůli vzhledu a zřejmě i zvýšení sebevědomí neváhala nedávno podstoupit plastickou operaci prsou. Ty si nechala trochu zvětšit a hlavně vymodelovat. Dnes si hrdě vykračuje bez podprsenky a je na sebe zřejmě pyšná. Budiž…

Kožené šaty se jí moc povedly, kůže je trendy a neobyčejně sexy. Neprůhledné punčochy jsou též fajn, problémem jsou textilní lodičky – ty měly být jednoznačně kožené. Malá chybička, ale bohužel zkazila dojem z celého outfitu.

magazin.cz


Michaela Ochotská
Hodnocení: 90%

Míša černou ve svém modelu použila jen okrajově. Dominantou jejího modelu je mladší sestřička černé barvy – šedá. Pouzdrové jednoduché šaty vybrala fikaně, jednoznačně nechají vyniknout její kráse a bezchybné siluetě postavy.

Kotníčkové semišové botky jsou naprosto dokonalé. Prohřeškem jsou kovové hodinky, které sice působí luxusně, ale nehodí se k tak elegantnímu modelu.

magazin.cz

Diskuze k článku:

Captcha

Počet příspěvků v diskusi: 49