Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace
Vendula Svobodová / foto: Korzo

Módní patrola: Vendula Svobodová se zbláznila?!

V další módní patrole si posvítíme na pět dam, které spojuje jediné – mají cosi na hlavě. Jedna baret, druhá klobouk, třetí santaclausovskou čapku a další jednoduše šílenou barvu na vlasech… Co na to říkáte?

Vendula Svobodová
Hodnocení: 10%

Vendula zřejmě usoudila, že je kolem její osoby už delší dobu klid a tak vymyslela další způsob jak na sebe upozornit. Své odbarvené metr dlouhé vlasy si nechala obarvit na jakousi měděnou hrůzu. Odstín není přirozený ani omylem a tak milá Svobodová vypadá trochu jako svého času populární Marcela Holanová a to rozhodně není výhra… Změna je život, jak se říká, to je bez debat, ale v tomto případě Vendula rozhodně přestřelila.

magazin.cz


Lucie Vondráčková
Hodnocení: 95%

Lucie si dlouho zakládala na svých dlouhých vlasech, pak se rozhodla pro radikální změnu a ostříhala se „na kluka“. Po letech experimentů zřejmě na delší dobu zakotvila u polodlouhé délky a ofiny. Obojí jí sluší stejně jako studený odstín vlasů. Trefou do černého je i pletený baret, který ležérně usadila na temeni hlavy. Obdobné pokrývky letos doslova zaplavily obchody a výběr je opravdu široký.

magazin.cz


Leona Šenková
Hodnocení: 90%

Leona se coby kovaná rockerka většinou v podobném duchu i v SuperStar prezentovala. Oblečte se ale jako rockerka, když máte zpívat hity Michaela Jacksona… I tahle stylizace ale živočišné Leoně slušela. Jejím výrazným rysům sluší líčení v pastelových barvách. Klobouky v pánském stylu jsou evergreenem a Leoně navíc neobyčejně padnou. Paráda!

magazin.cz


Michaela Dolinová
Hodnocení: 0%

Dát si na hlavu vypelichanou čepičku připomínající tu, kterou nosí Santa Claus, chce odvahu. Zvláště pokud vám není deset a nejste Američanka… Michaela se svým podivným citem pro módu už předvedla ledacos, tohle je ale jednoznačně její zatím největší průšvih.

magazin.cz

Aňa Geislerová
Hodnocení: 85%

Aňa si drží svůj styl oblékání, který ale pravidelně doplňuje o trendy kousky. Stejně tomu je i v tomto případě, kdy sáhla po horké módní novince - černé čapce, kterou nasadila na hlavu jen ledabyle. Super jsou také její vintage květinové náušnice.

magazin.cz

Diskuze k článku:

Captcha

Počet příspěvků v diskusi: 79