Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace
Ilustrační foto / foto: HaM

Buďte šik! Vrstvěte a nebojte se kontrastů

Jedním z nejoblíbenějších módních prvků posledních let je vrstvení. Šikovnou kombinací jednotlivých zdánlivě k sobě neladících kousků můžete totiž velmi jednoduše vytvořit nový super outfit.

Krátké přes dlouhé
Dříve bylo nemyslitelné, aby zpod nejsvrchnější vrstvy cokoli vykukovalo. V éře návratu k dlouhým topům, maxi svetrům v kombinaci s legínami či kamašemi to ale snad ani jinak nejde. Nemusíte složitě hledat dlouhý kabát či bundu, které by stoprocentně zakryly váš nový úžasný svetr, oblečte si přes něj svou oblíbenou bundu (samozřejmě nemám na mysli nic, co by jen vzdáleně připomínalo lyžařskou bundu či jinou sportovní bundu) nebo kabátek.

magazin.cz


Široké k ještě širšímu

Zrovna tak už neplatí pravidlo, že outfit musí být jednoznačně vyvážený, což znamenalo, že když je jedna část široká, musí být druhá úzkého střihu. Letos v zimě letí kombinace maxi objemů. Jde o praktickou záležitost, která zahřeje a ještě zamaskuje nějaké to kilčo navíc.

magazin.cz


Kontrasty bodují

Nechcete se ani v zimě rozloučit se svými oblíbenými letními šatami? Nemusíte, jednoduše je oblečte přes kalhoty, natáhněte si na ně velký svetr a vyrazte do světa. Pokud jste si jako většina celebrit oblíbily dlouhé svetry na knoflíky, zkuste je vylepšit výrazným páskem, kterým neforemný celek přepásáte a vykouzlíte si tak hezkou siluetu.

magazin.cz
magazin.cz

Nohy v teple
Někdo tvrdí, že v chladném počasí musí být hlava v teple a pak bude fajn, někdo ale tvrdí, že pokud nebudou nohy v teplíčku, bude vám zima pořád. Ať je to, jak je to, kdo by se chtěl v zimě vzdávat oblíbené sukně či šortek? Aby vám nohy moc neprochladly, poohlédněte se po vlněných návlecích. Ty by měly zčásti zakrývat i boty a určitě se nemusíte bát vzorů.

magazin.cz
magazin.cz

Diskuze k článku:

Captcha

Počet příspěvků v diskusi: 175