Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace
Ilustrační foto / foto: F&F

Móda: Na Silvestra letos musíte zářit!

Pokud se chystáte Nový rok přivítat na party či večírku, musíte k tomu být jednoznačně i vhodně oblečené. Zapomeňte na džíny, mikiny či dokonce tepláky, Silvestr si žádá speciální outfit a ten navíc musí letos zářit!

Šaty
Nejvhodnější variantou jsou šaty, které jsou už ze své podstaty většinou slavnostní (samozřejmě nemluvím o letních rozevlátých šatičkách, ty se opravdu na přivítání roku 2010 nehodí). Ty letošní kromě toho, že by měly být pokud možno poseté flitry či v lesklé úpravě, by měly mít i speciální střih a to asymetrický. Opět se totiž vrací jedno sexy odhalené rameno.

Pokud asymetrii neholdujete, zkuste tubu bez ramínek či bezpečnější variantu a to šatičky v princess střihu s ramínky či šaty úplně jednoduchého střihu a la dlouhé triko, které ale zdobí záplava efektních flitrů.


Sukně a topy
I sukně letos výrobci oblečení nabízejí v působivém blyštivém provedení. Dámy s perfektní figurou mohou zvolit sukni úzkého střihu (pozor, lesklé materiály opticky přidávají kila), ostatním bude určitě slušet střih mírně do písmene A.


Jestliže sukním a šatům neholdujete, jsou pro vás vhodnou variantou legíny v trendy lesklé úpravě. Barevná škála je široká, ale nic nezkazíte, když si k zajímavému topu oblečete černé, zlaté či stříbrné legíny, které budou slavnostnímu večeru rozhodně slušet.


Sukně či legíny na silvestrovskou party zkombinujte s trendy korzetem. Jeho střih se odvíjí od pevnosti poprsí. Pokud patříte mezi ty šťastné, kterým prsa nemusí podpírat podprsenka, oblečte si minimalistický korzet s hlubokým výstřihem. Pokud si přece jen chcete být jistější, je pro vás vhodnější flitrovaný korzet, pod který se dá bez obav obléci podprsenka, ale pozor, jedině bez ramínek.


Doplňky
Boty volte jednoznačně na vysokém podpatku, který čím bude vyšší, tím bude výsledný efekt lepší. Drobnosti schovejte do malé party kabelky a můžete směle vyrazit oslavit příchod roku 2010.


Diskuze k článku:

Captcha

Počet příspěvků v diskusi: 115