Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace
Ilustrační foto / foto: repro metro.co.uk

Lady Gaga má klobouk z vlastních vlasů

Kdo ve světě módy a hudby rozhodně nenudí, je Lady Gaga.

Na hlavě už nosila ledacos: krajkový klobouk, latexovou obličejovou masku a dokonce i hrníček na čaj. Nejnovější módní pokrývka na hlavě popové divy je klobouk vyrobený z jejích vlastních vlasů.

Svou nejnovější kreaci - blonďaté vlasy vyčesané do tvaru klobouku proti slunci - představila Lady Gaga v Las Vegas na show Polaroidu během výstavy Consumer Electronics Show.

magazin.cz

Třiadvacetiletá zpěvačka oznámila, že se začne věnovat navrhům v oblasti módy, technologických a fotografických produktů. První výsledky své práce chce představit ještě letos.

„Jsem tak vzrušená, když rozšířím své aktivity a dostanu se na scénu jako designér. A jak otec říká, konečně budu mít opravdovou práci.“

„The Haus of Gaga bude vyvíjet prototypy módní, technologické a fotografické povahy, které spojí obrazovou historii Polaroidu a běžného filmu s digitální érou,“ prozradila kreativní myslitelka.

Diskuze k článku:

Captcha

Počet příspěvků v diskusi: 500