Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace
Paula Sladewski / foto: repro video myfoxny.com

Modelku z Playboye našli spálenou v kontejneru

Krásku potkal strašlivý osud.

Minulou neděli našla policie ve floridském Miami lidské tělo. Bylo spálené k nepoznání a pohozené v kontejneru.

Našli ji v popelnici

Teď se ukázalo, že patří modelce Paule Sladewski, která se objevila i na stránkách časopisu Playboy.

Policie prosí o pomoc kohokoliv, kdo má k případu co říct. Každá informace by mohla být stopou po pachatelích, které místní šerif nazval monstry.

„Je to ta nejstrašlivější věc, jakou může člověk udělat jinému člověku,“ říká mluvčí místní policejní stanice.

Tělo bylo objeveno poté, co hasiči uhasili požár vycházející z kontejneru. Prakticky nic se na něm ale nedalo poznat.

Totální zohyzdění monstrem

„Bylo to úplné, totální zohyzdění. Nemohli byste ani říct, zda jde o muže nebo ženu nebo jaké je rasy,“ popisuje hrozivý nález mluvčí policie.

Ostatky byly identifikovány až na základě DNA ze zubů. Policie teď případ intenzivně vyšetřuje a pídí se po čemkoliv, co by je mohlo přivést na stopu vraha pohledné modelky.

Jediná časová osa, kterou policie disponuje, pochází od Paulina přítele. Také on patří do širšího okruhu podezřelých, byť se nezdá, že by čin spáchal. Policie tají jeho jméno kvůli bezpečnosti.

Byl to právě přítel, kdo se obrátil na policii, když svou partnerku nemohl najít. Předtím obvolával nemocnice, vězení a dokonce se obrátil na soukromého detektiva, z čehož by se teoreticky mohlo vyklubat vytváření alibi, k němuž se impulzivní zločinci často uchylují.

Diskuze k článku:

Captcha

Počet příspěvků v diskusi: 119