Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace
Ilustrační foto / foto: Shutterstock.com

Tip jak vypadat mladší. Je to o rtech!

Obličej nikdy nelže, ale rty mohou pomoct.

Říká se, že obličej nikdy nelže. Když ale přijde na maskování trochu vyššího věku, nebo jen na zdůraznění krásy, rty se mohou stát velice nápomocnými.

K pocitu mládí stačí plné rty
Ženy, které disponují pevnými a plnými rty jsou považovány za mladší, než ve skutečnosti jsou, tvrdí nejnovější studie na toto téma.

Vzezření, které symbolizují třeba hollywoodské krasavice Angelina Jolie a Scarlett Johansson může být skutečnou odpovědí na to, jak maskovat svůj věk.

Vědci také odhalili, že o krásné rty nemá moc cenu se pokoušet správnou životosprávou a nevystavováním se sluníčku, jak se dosud často tvrdilo.

Je to genetika
Rty jsou do značné míry daností genetické výbavy, případně se pochopitelně dají upravit plastickou chirurgií, což ale může mít všelijaké výsledky.

Rty jsou poměrně k celé tváři největší v dětském věku. Mezi třicátým a čtyřicátým rokem se začínají scvrkávat a krabatit. Možná proto vypadají mladě ty, kdo si i v tomto věku udrží rty plné a bez vrásek.

Diskuze k článku:

Captcha

Počet příspěvků v diskusi: 38