Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace
Michaela Maláčová / foto: Korzo

Všechny budete staré. Kdo to umí a kdo ne?

Ano, stárnout se musí umět a ne každý toto umění ovládá. Někdo, zvláště tedy některé ženy, se sebou mohou nadělat psí kusy a stejně bude výsledek katastrofální.

Například Miss ČR 1991 Michaele Maláčové se s přibývajícím věkem ztrácí z obličeje veškerá ženskost. Co si myslíte vy? Která z následujících zralých žen umí stárnout s noblesou a která je spíše k pláči?

Michaela Maláčová
Hodnocení: 20%

O Michaele si zlé drbny šuškají, že vždy patřila mezi naše nejošklivější miss (společně s Ivanou Christovou a Dianou Kobzanovou). Na první pohled je patrné, že nepatří mezi typické krásky oplývající sexappealem, ale že i přesto má zajímavé rysy, které se ale nikdy nenaučila „prodat“. Spíše naopak.

Zvláště experimenty s účesy (jistě si pamatujete na její mikádo s ofinou, ve kterém vypadala jako Kazisvět z Princezny se zlatou hvězdou na čele), si k příjemnému vzhledu rozhodně nepomohla. Krátké vlasy daly vyniknout jejímu obličeji, což ale bohužel není výhra – malé oči by zasloužily výraznější líčení a pleť pravidelnou péči.

magazin.cz


Leona Machálková
Hodnocení: 70%

Leona se opět vrátila k účesu z dlouhých lehce promelírovaných vlasů, které zjemňují její tvrdé rysy. Těm nepomohla ani plastická operace nosu, který stále nemá ten pravý ořechový tvar. I Leona už musí známky stárnutí na svém obličeji pravidelně maskovat.

K líčení bych dodala jen toto. Zpěvačka se zřejmě bojí používat pudr, který zvýrazňuje vrásky a tak na obličej používá jen make-up. Měla by ale volit takový, po kterém nebude její obličej vypadat tak mastně.

magazin.cz

Linda Finková
Hodnocení: 70%

Linda si jen tak s něčím hlavu nedělá a na jejím obličeji je znát, že je spokojená, prostě v klidu.

Trochu jí jen začala „padat“ horní víčka, což je jedním z nejčastějších příznaků vadnutí rysů vlivem rostoucího věku. Zpěvačka se to zatím snaží maskovat očními stíny, ale i tento fígl za čas nebude stačit. Operace očních víček jsou jedněmi z nejčastějších zákroku na klinikách plastické chirurgie.

magazin.cz

Iveta Bartošová
Hodnocení: 50%

Zprvu jsem měla dojem, že je na fotce zmalovaný Artur Šteidl – syn Bartošové, ale při pozorném prozkoumání fotografie jsem přišla na to, že mám co do činění se samotnou paní zpěvačkou.

Iveta zase nabrala nějaká ta kila, vzhledem k tomu všemu, co se kolem ní děje, se není ani čemu divit, někdo prostě stres řeší jídlem. Každopádně nový účes kulatému obličeji nesluší. Líčení je jakž takž v pořádku, jen umělé řasy vypadají na první pohled moc uměle…

magazin.cz

Veronika Žilková
Hodnocení: 60%

U Veroniky bych vzhledem k tomu, jak je hektická a zrychlená, čekala více strhané rysy v obličeji. Zřejmě na ní pozdní těhotenství mělo blahodárný vliv – na to, že se jí blíží padesátka, vypadá velice dobře.

Jemné líčení je to jediné, co si může dovolit. Příště bych jen paní Veronice radila, aby byla opatrnější při volbě barvy make-upu anebo si jím natřela i krk.

magazin.cz

Diskuze k článku:

Captcha

Počet příspěvků v diskusi: 28