Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace
Agáta Hanychová / foto: Korzo

Černé můry nebo sexy dračice? Agáta spíš to první

Nejelegantnější barvou je bezesporu černá.

Také je známo, že černou lze kombinovat prakticky s jakoukoliv další barvou. Efektně ale vypadá, pokud se do černo-černé oblečete od hlavy až patě. Tak, jako to udělaly naše známé krásky. Která z nich je podle vás černá můra a která naopak sexy vamp?

Agáta Hanychová
Hodnocení: 60%

Agáta lehce ztmavila vlasy a tak trochu přitlačila i v šatníku. Respektive začala svou image vyzývavé pink kočičky přepracovávat do role sexy dračice. Ostatně věk by už na to měla, teď jen, jestli jí to někdo uvěří.

Jednoduché černé mini doplnila o nevkusně síťované punčochy. Šperky křížem přes trup nechápu, čelenka ve vlasech je slušivá a efektní.

Česká Lindsay Lohanová stejně jako její americká kolegyně nepochopila, že méně je více a tak na sebe věší přehnané modely, přehnané šperky a navíc se přehnaně líčí. Škoda, přirozenost by jí zřejmě slušela více, ale pak by si jí zase nikdo nevšiml, že?

magazin.cz

Barbara Nesvadbová
Hodnocení: 50%

Barbara si na černou barvu udělala doslova monopol. Prakticky v ničem jiném nechodí, jen když chce vyložené šokovat, tak se obleče do bílé…

Zajímavá kombinace kostýmkové sukně a prošívané péřovky působí neotřele. Doplňky v podobě psaníčka a střevíců z matné kůže se ale k celku nehodí. Trochu to celé působí jako z nouze ctnost, jak se vypořádat s chladným počasím a zachovat si svůj styl, bohužel ale jen zčásti.

magazin.cz

Jana Doleželová
Hodnocení: 65%

Tahle podnikavá dívka neměla nikdy smysl pro módu. Díky její perfektní figuře má ale štěstí, že na ní i ty nejnudnější hadříky vypadají  vcelku dobře.

Úpletový top a skládaná sukýnka nepotřebují žádnou vlastní invenci, jde o kombinaci, která sice zrovna nestojí na módním Olympu, ale na druhou stranu nikoho neurazí. Set Swarovski šperků mohl zůstat osamocen, výrazný prsten a hodinky jsou už navíc.

magazin.cz


Kateřina Konvalinka Průšová
Hodnocení: 75%

Kateřina pracuje na tom, aby ji všichni pokládali za lady s vytříbeným vkusem. Což o to, obsah manželovy peněženky na to jistě stačí, teď jen dodat těm všem luxusním outfitům a blyštivým šperkům osobitost. To ale bude chtít v Katčině případě ještě trochu času.

Delší top zkombinovala s legínami, kožíškem a vysokými kozačkami, což je vcelku povedené a slušivé. Neladí spolu ale šperky, a sice art deco náušnice společně s hodinkami v pánském stylu prostě nejdou dohromady.

magazin.cz

Kateřina Sokolová
Hodnocení: 90%

Kateřina předvádí, jak málo stačí k tomu, aby žena vypadala úchvatně. Jednoduché úpletové šaty doplnila neprůhlednými punčochami, luxusní kabelkou a hodinkami s jemným koženým páskem. Třešinkou na dortu jsou její zdravé lesklé vlasy, které doslova září. Outfit hodný Angeliny Jolie!

magazin.cz

Diskuze k článku:

Captcha

Počet příspěvků v diskusi: 55