Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace
Dara Rolins / foto: Korzo

Z Diany Kobzanové je lady, z Dary Rolinsové zase diblík!

Kalhoty jsou díkybohu v dámském šatníku už nějaký ten pátek. Střihů, barev, materiálů je nepřeberné množství a tak si vhodné vybere každá z nás. Jak to zvládly známé krásky, posuďte sami.

Dara Rolinsová
Hodnocení: 60%

I módní ikona Dara Rolins může při výběru jednotlivých kousků outfitu sáhnout vedle. V tomto případě se jí jednoznačně nepovedl výběr kalhot. Ty jsou plné nejrůznějších skvrn a děr a prostě nejsou hezké. Dara má určitě na víc. Sáčko v army stylu je fajn a vtipné je „vyznamenání“ na něm připíchnuté.

magazin.cz

Diana Kobzanová
Hodnocení: 95%

Diana se v poslední době hodně stáhla z veřejného života a věnuje se pokud možno jen moderování v rádiu. Naprosto jednoduchý model je šmrncovní a stačilo málo. Hladký roláček a džíny s nohavicemi do zvonu – trochu to celé připomíná hippies modely. Šedé kozačky a stříbrné doplňky spolu ladí na jedničku.

magazin.cz

Gábina Partyšová
Hodnocení: 70%

Obléci se do džínoviny od hlavy až k patě je vždycky trochu ošidná hra. Gábina to zkusila a udělala dobře. Kabátek inspirovaný ruským folklórem vkusně doplnila slimkami v kozačkách a zdobenou kabelkou. Celek trochu narušuje vykukující podolek bílé košile.

magazin.cz

Ilona Csáková
Hodnocení: 65%

O Iloně si teď pavlačové drbny povídají, že je až k neuvěření, jak neskutečně rychle po porodu zhubla. Není se ale čemu divit, zpěvačka svého malého synka totiž nekojí a tak se jí přebytečná kila jistě shazovala s lehkostí, respektive s přísnou dietou, kterou by coby kojící matka držet nemohla. Ještě jí ale pár kil zbývá a tak její postava vypadá stále hodně statně.

Vyrovnat disproporce se jí ale podařilo pomocí dobře střižených kalhot, jež se směrem dolů lehce rozšiřují, propasované sáčko ubralo centimetry z pasu a vysoké podpatky prodloužily postavu.

magazin.cz

Míša Nosková
Hodnocení: 80%

Míša konečně pochopila, že nebude vypadat dobře, když své silné nohy bude za každou cenu rvát do úzkých nohavic. Volněji střižené kalhoty jí naopak nějaký ten centimetr opticky uberou. Průhledná volná halena odhalila podprsenku a zakryla rostoucí těhotenské bříško.

magazin.cz

Diskuze k článku:

Captcha

Počet příspěvků v diskusi: 43