Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace
Ilustrační foto / foto: Victoria´s Secret

FOTO: Předvádí pro Victoria´s Secret. A chce větší zadek!

Nikdo není dokonalý.

Přední brazilská modelka Alessandra Ambrosiová, která patří do stáje krásek firmy Victoria´s Secret, se po narození dcery vrátila naplno do práce a stala se přední tváří nové kolekce. Není divu, tvrdě makala a zhubla tolik, že ji obviňují z toho, že to poněkud přehnala.

Z kolekce fotografií představující převážně pastelové kousky spodního prádla to ale nijak dramaticky nevypadá. Ovšem není to tak dávno, kdy skutečnost byla docela jiná.

magazin.cz
magazin.cz

Fotografové ji jen několik týdnů po porodu nachytali na pláži v bikinách a tyto fotky jí vůbec nelichotily. Vypadala jako kost a kůže. Později přiznala, že byla po porodu velmi nešťastná ze své váhy. A začala drasticky hubnout. To už je naštěstí minulost.

S jedinou částí svého těla ale úplně spokojená není. Jak prozradila Fox News: „Přeji si, abych měla větší zadek. Jen o trošku, vůbec by to neškodilo. Když jsem byla těhotná, měla jsem ho mnohem větší a moc se mi to líbilo.“

magazin.cz
magazin.cz

Podívejte se také na video představující novou kolekci modelů spodního prádla a plavek Victoria's Secret's na jaro 2010. Pod helem „Miluji své tělo“ se představí krásky jako Chanel Iman, Rosie Huntington-Whiteleyová, Candice Swanepoelová, Lindsay Ellingsonová, Erin Heathertonová a samozřejmě Alessandra.


Diskuze k článku:

Captcha

Počet příspěvků v diskusi: 75