Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace
Ilustrační foto / foto: Shutterstock

Šílené klobouky na šílených hlavách

Nejsou náhodou „na hlavu“? Řeč není jen o kloboucích, ale i o lidech, kteří si proto, aby upoutali pozornost, nasadili na lebku hodně zvláštní věci... Posuďte sami...

Když má žena o kolečko víc
Lidé, kteří mají v mozku o kolečko víc nebo míň, jsou obecně považováni za blázny... Co se ale stane, když se ocitne více koleček přímo na hlavě? Výsledek můžete vidět na této fotce. Majitelka zvláštního pryžového klobouku si na temeni hýčká pneumatiku z auta a různých jízdních kol.

Květinový trychtýř
Říká se, že blbost občas pěkně kvete. Na této hlavě se jí obzvlášť daří. Klobouk, připomínající tvarem obrácenou koktejlovou skleničku nebo klasický trychtýř, je ozdoben pugétem barevných umělých květů.

Rudý preclík
Preclík, navíc ještě rudý, přitahuje pozornost všech zúčastněných. Ovšem o klobouku ani o jeho nositelce se však nedá říci, že jsou „k nakousnutí“.

Mlýnské kolo
Paráda ve tvaru mlýnského kola působí trochu nestabilně. Ale díky tomu, že ji má slečna připláclou na straně, může se hodit jako účelové stínítko.

magazin.cz

Uvolněte se, prosím!
Přestože má klobouk ve svém středu motiv sedačky (i s polštářky), nic to nemění na tom, že této paní zkrátka nesedne.

magazin.cz

Sladká odměna
Co se to na té hlavince urodilo? Samé dobré věci! Hlava s nadílkou roztodivných bonbónů může působit jako živý tác se sladkostmi. Stačí si jen hrábnout pro oblíbený pamlsek a cumlat.

magazin.cz


Olympijské letokruhy

Tato žena je olympijská šampionka v disciplíně nošení klobouků. Kdo jiný by udržel tolik kruhů pohromadě?

magazin.cz

Hygienická záležitost
Samá voda...samá voda... Dívce s koupelnovým koutem na hlavě nepomůže nic. Její nevkusný klobouček potěší maximálně pražského hygienika.

magazin.cz


Dáma s popelníkem

Znáte to, někdy člověk tak přemýšlí, až se mu z hlavy začne kouřit. Tato slečna bude zřejmě ten případ. Díky tomuto kloboučku, symbolizující kuřákův popelník, má jistotu, že své přemýšlení vždy včas „típne“ a její mozek se tedy nepřepálí.

magazin.cz

Diskuze k článku:

Captcha

Počet příspěvků v diskusi: 58