Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace
tubeflops / foto: repro Sanuk

Módní příšernost: žabky s podkolenkami

Stane se tohle módním hitem?

Čas od času se objeví nový módní prvek, který se stane hitem a za chvíli ho nosí takřka každý. A když ne, tak o něm alespoň ví a má na něj nějaký názor.

Propadák
Pravdou je, že novinka jménem „Tubeflops“, což není nic jiného než žabky spojené s podkolenkami, zatím budí spíše negativní reakce, přičemž negativní je možná ještě příliš slabé slovo.

On je totiž problém zřejmě už v samotné podstatě tohoto módního výstřelku, kterým jsou obyčejné žabky.

magazin.cz

Lidé si v posledních letech zvykli tuhle obuv neobuv nosit zcela běžně a není výjimkou, že na ni v létě narazíte třeba v restauraci, kde se člověk může oprávněně ptát, proč má někomu civět na odhalené nohy a domýšlet se jejich zápachu.

Dobrá rada
Módní experti se shodují, že žabky patří tak akorát na pláž, na zahradu, do sprchy či k bazénu.

Právě „Tubeflops“ ale chce žabky povýšit o úroveň výše i oficiálně. Těžko říct, kam v tomhle vyrazit a necítit se proklatě trapně. Odradit by vás mělo už přiložené video.

Pokud je vám více než dvanáct a někdo vás v téhle monstrozitě zahlédne, nedivte se jeho smíchu. Zasloužíte si ho. Radši ušetřete třicet dolarů (a svou čest), a když už musíte imitovat tenhle rádoby trend, vezměte staré legíny, ustřihněte je a na nohy si nasaďte obyčejné žabky. Ale nikomu neříkejte, že to byl náš nápad.

Diskuze k článku:

Captcha

Počet příspěvků v diskusi: 233