Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace
Vlaďka Erbová / foto: Korzo

Maminy, které stojí za pohled

Ne každá těhulka či čerstvá maminka zvládá péči o svůj zevnějšek stoprocentně. Celebrity mají starost o vzhled v popisu práce, a tak není divu, že se snaží vypadat stále skvěle. Podařilo se jim to tentokrát?

Michaela Badinková
Hodnocení: 75%

Herečka slovenského původu nedávno přestala tajit, že je těhotná. Už bylo také na čase, kulaté bříško už totiž jen tak nezakryje.

Michaela se kamarádí se Zuzanou Norisovou, která je pověstná svým extravagantním stylem oblékání, a tak od ní zřejmě ledacos odkoukala. Například kalhoty, jejichž rozkrok končí tam, kde začínají kozačky, by si na sebe jistě nevzala každá těhule. Svetřík barevně ladí s obuví, triko s výrazným potiskem je bonus navíc.

Kulička na krku je speciální – při chůzi vydává příjemný tón, který prý miminko v bříšku vnímá a po narození ho známý zvuk uklidňuje.

magazin.cz

Vlaďka Erbová
Hodnocení: 90%

Vlaďka je ztělesněním snu každé ženy – snad všechny by po porodu chtěly mít postavu jako známá playmate. Dlužno dodat, že s oblastí dekoltu Vlaďce pomohli plastičtí chirurgové. Poté, co dokojila svou dceru, její bujné poprsí už nebylo, co bývávalo a tak potřebovalo zpevnit. Výsledek je přirozený a nové zakázky na focení se krásce jen hrnou.

Vlaďka moc dobře ví, že je sama o sobě velmi výrazný typ a tak svůj šatník ladí spíše do tlumených barev a vyhýbá se experimentům. Černou nikdy nikdo nic nezkazil a sluší i modelce. Kožené kalhoty ladí s kabelkou, síťované ponožky a rudý lak na nehtech jsou sexy detaily.

magazin.cz


Tereza Janoušková
Hodnocení: 80%

Manželka Romana Vojtka mu již brzy porodí prvního potomka. Krásná produkční vsadila na kombinaci přírodních tónů a černé. Ta tvoří základ modelu, kterými jsou šaty s balonovými rukávy a punčochy, doplňky zase Tereza zvolila v béžové, která jí moc sluší. Lehounce diskutabilní je kombinace romanticky zvýrazněných rukávů a strohé kostky na šálce.

magazin.cz

Eva Decastelo
Hodnocení: 85%

Eva si své těhotenství užívala se vším všudy a nějaké to kilo navíc neřešila. Teď, půl roku po porodu, je opět jako proutek a pomalu a jistě se vrací ke své práci. Nedávno si nechala opět prodloužit vlasy a konečně přestala experimentovat s jejich barvou.

Pohodlný model složený z mikiny, trendy rozedraných džínů a nového modelu Crocsek je pro akční mámu jako dělaný. Paráda!

magazin.cz

Diskuze k článku:

Captcha

Počet příspěvků v diskusi: 34