Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace
Dominika Mesarošová / foto: Korzo

Dominika Mesarošová: Další zlatokopka na scéně?!

Nedávno se naše přední celebrita Agáta Hanychová nechala slyšet, doslova cituji: „Mesaroš je dobrá, ona se s ničím netají. Dokonce mi prozradila, že si nedávno vy....la auto!“ Super, to jsme rádi, že to víme.

Dominika v kalhotách
Hodnocení: 60%

Další varianta na stokrát opakované téma – černá od hlavy až k patě. Nutno ale dodat, že s hozenou rukavicí v podobě elegantní barvy se Dominika vypořádala téměř skvěle.

Sáčko, jehož střih je inspirován vojenskou uniformou, je součástí šatníku parádnic už několik sezón a ostatně proč ne. Slim kalhoty patří snad do povinné výbavy všech dlouhonohých modelek. Kotníčkové boty plné přezek se povedly, kabelka ze slovutné dílny (doufejme, že nejde o trapný fejk) světové značky se snad ani nemohla nepovést.

Jedinou chybou, ale o to více zásadní, je nesourodá kombinace zlatých aplikací na saku a stříbrných ozdob na zbytku modelu. Škoda, a stačilo málo…

magazin.cz


Dominika v plavkách
Hodnocení: 75%

Dominičina silikonová ňadra byla v bulváru probírána už xkrát, takže kdekdo ví, že byla na své první plastické operaci v sedmnácti, že ta druhá (opět zvětšující) se až tak nezdařila a muselo se opravovat a že je na svá prsa pyšná, jelikož se jí díky nim nabídky na práci jen hrnou…

Při bližším prozkoumání musím uznat, že doktoři odvedli skvělou práci – ňadra na první pohled vypadají SKORO jako pravá a k postavě modelky vcelku sedí, nejde až o takový „balonový šok“, i když teda do jedné ruky se zřejmě jen tak někomu nevejdou.

Trojúhelníčkové plavky sedí hezkému plnému poprsí a rozhodně se nemusí jednat o silikonové! Nohavičky vypadají sexy a navíc zakryjí kdejaké nedostatky vašeho pozadí či stehen. Pozor ale na nedorozumění – kila a hlavně centimetry navíc rozhodně neukryjí, ba naopak na velkou zadnici ještě upozorní… Tohle ale štíhlá Dominika rozhodně řešit nemusí.

magazin.cz


Dominika v bílém
Hodnocení: 40%

Dominika je původně plavovláska a tak na ní tmavé vlasy bohužel působí tvrdě a vyloženě jí nesluší. Nechápu, kdo té chuděře nakukal, že v čokoládovém mikádu bude kočka! Opak je pravdou – vlasy v délce pod uši jejímu protáhlému obličeji nelichotí, tmavá barva z ní dělá starou mladou…

Co má ale zmáknuté je, že bílá brunetkám sluší. Bílý jednoduchý nátělník může vzít díky svým vycpaným a tudíž na místě držícím ňadrům bez podprsenky, což si málokterá vyvinutá kráska může dovolit.

Pléd je výborná volba – jde o velmi praktický kousek šatníku, který nejen, že je módní a může se stát pomyslnou třešinkou na dortu téměř každého oufitu, ale navíc pomůže ulevit od bolesti v krku či po roztažení a přehození přes ramena zahřeje.

magazin.cz

Dominika v gala
Hodnocení: 65%

Jedno se musí uznat, tahle modelka naštěstí pochopila, že v jednoduchosti je krása a tak se chytrého pořekadla vcelku pravidelně drží. Minišaty zdobené štrasem zřejmě odhalují z jejích ňader dost a dost a tak se snad, aby toho lesku nebylo přespříliš, snažila cudně zakrýt to nejnutnější průsvitným plédem. No budiž…

Psaníčko je stylově zcela mimo mísu, lodičky s půlkulatou špičkou jsou naopak vzhledem k punčochám dobrou volbou, pokud by se ale silonek vzdala, mnohem lépe by vypadaly střevíčky z jemných pásků.

magazin.cz

Diskuze k článku:

Captcha

Počet příspěvků v diskusi: 34