Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace
Ilustrační foto / foto: Warner Bros

Skládací baleríny. Šílenost inspirovaná Sexem ve městě

Kina jsou plná Sexu ve městě. Vydejte se na druhý díl ve skládacích balerínách, které se inspirovaly hrdinkami seriálu.

Baleríny Redfoot se pomalu stávají novým hitem, bez kterého se neobejdou největší hollywoodské pařmenky jako je Paris Hiltonová nebo Lindsay Lohanová. Po proflámované noci v podpatcích vyndají z kabelky skládatelné baleríny… a ušetří aspoň za pedikúru.

A ono zavazadlo ani nemusí být nijak velké. Když „redfootky“ přeložíte, vejdou se do dlaně, součástí balení je i ale i příhodné pouzdro.

Pohodlí ve městě
Původem anglická firma uvedla na trh sérii inspirovanou hrdinkami Sexu ve městě. Každá ze čtyř osobností má svůj vlastní model, můžete se tak obout od Carrie, Samanthy, Mirandy i Charlotte. Jednotná cena je 1550 korun.

Boty v různých barevných a stylových provedeních jsou spíš takové bačkůrky, které dají nohám odpočinout. Zároveň však kombinují pohodlí a módní trendy.

Však také zakladatel společnosti Steven Smith myslel při výrobě na svou ženu a její známé, které si ráno po párty stěžovaly na bolesti nohou. Prvních 12 vzorů navrhl v roce 2007 za pomoci studentů Lancashirské univerzity.

Myslí i na chlapy
Výrobce vede i pánskou kolekci černých a hnědých mokasín. Stojí ale třikrát víc než modely pro ženy. A taky trochu ztrácí smysl pro tu část mužů, kteří nechodí na večírky v podpatcích. Výhoda skládacích bot tkví samozřejmě i v tom, že si je ženy můžou nechat v autě a řídit v nich, než dojedou na schůzku, kde opět nazujou střevíce. A opět, takových mužů je poměrně málo.

Jak se tenhle nápad líbí vám? Je to zbytečnost, na kterou si časem nikdo nevzpomene, nebo se skládací boty prosadí?

Diskuze k článku:

Captcha

Počet příspěvků v diskusi: 54