Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace
Ruce jsou vaší vizitkou / foto: Shutterstock.com

Sexy nehty: Barvy, které frčí!

Chystáte se v létě „vystrčit drápky“? Tady je pár tipů, jak si je trendy ozdobit...

Cukr, káva, čokoláda, čaj, rum, bum!
Máte ráda čokoládu? Tak ji dopřejte i svým nehtům! V kurzu jsou totiž všechny odstíny hnědé – od kapučína, karamelu až po sytě kávovou. Čokoládový lak vypadá výborně ve spojení s jednoduchým zlatým šperkem, takže si nezapomeňte vzít i nějaký pěkný zlatý prstýnek!


Neóny vedou!
Je to tak! Letošní léto pofrčí neonové barvy jako je tyrkysová, výrazně žlutá nebo svítivě růžová. Pokud chcete být trendy, ale na neonové odstíny se moc necítíte, vyzkoušejte růžovou. Vypadá svěže a letně. Pozor! Růžovou si dopřejte jen v případě, že máte nakráto zastřižené nehty. Pokud byste si ji dala na dlouhé drápky, vypadala byste jako stará-mladá.


Jako blankytně modré nebe...
Tato jemná barva skvěle kontrastuje s opálenou pletí, proto je na léto doslova ideální. Můžou si ji ale dovolit i „dovolenkové bledule“, které se sluníčku záměrně vyhýbají. Sluší totiž všem! Něžně modrý odstín je vhodný jak na ruce, tak i na nohy. Záleží na vás, kde mu dáte prostor.


Jako šedá myš
Šedá je šlágrem letošního léta. Není divu – na nehtech působí zajímavě a je univerzální, takže si ji opět můžou dovolit všichni. Pokud si ji dopřejete, můžete ji nosit téměř ke každému outfitu.


Světle zelená
Dala byste si zelenou? Nemáme na mysli oblíbený drik, ale lak na nehty v zelené barvě. Ta je totiž pro tuto sezónu dalším hitem. Je jen na vás, jaký odstín si vyberete – v kurzu je mentolový, jablečný a lak ve stylu „zeleného čaje“.

Diskuze k článku:

Captcha

Počet příspěvků v diskusi: 34