Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace
Halina Pawlowská / foto: Korzo

Trumfne obří Halina sexy Leonu?

Rovné nebo vlnité? Toť otázka...

Ještě i teď v době žehliček a natáček lze zaslechnout nářky některých majitelek vlnitých vlasů nad tím, že by spíše chtěly rovné, či parádnic s rovnými vlasy, které vzdychají, že by chtěly nadýchané kudrny…

A přitom stačí tak málo. Následujících pět krásek vsadilo na vlny ať už přírodní či uměle vytvořené. Které to sekne nejvíc?

Halina Pawlowská
Hodnocení: 80%

Halina je známá svým vztahem k módě. Ráda si hraje s detaily, kterými se snaží odpoutat pozornost od svého korpulentního těla a často také střídá účesy. Naposledy si své polodlouhé vlnité vlasy nechala dosti podstatně ztmavit. Měla by si ale dávat bacha, od určitého věku ztmavené vlasy přidávají roky. Tak či onak jí ale nový odstín sluší, skoro bych řekla, že vypadá jako čistokrevná Francouzka.

Chválím již zmiňované detaily, v tomto případě růžovou brož – mašli a náramky. Červený lak na nehtech k nim bohužel neladí.

magazin.cz


Jana Plodková
Hodnocení: 85%

Jana je novou tváří mezi celebritami a vypadá to, že se na hvězdném nebi udrží ještě dlouho. K její subtilní křehké kráse se podobné rozverné účesy hodí. Ledabylé vlnky a rovná ofina vypadají zajímavě, předlouhé náušnice s účesem ladí.

Zajímavostí je, že blondýnka Jana si kvůli natáčení filmu Protektor nechala vlasy obarvit na tmavo a pak nosila blonďatou paruku.

magazin.cz


Leona Machálková
Hodnocení: 85%

Leona jednou „ulítla“ a před lety si nechala vlasy sestřihat do uličnického krátkého účesu. Bohužel šlo o ojedinělý experiment a od té doby se k ničemu podobného neodhodlala.

Aktuálně má opět dlouhé vlasy, které si maximálně lehce zvlní. Rozhodně se ale nedá říct, že by jí účes neslušel, naopak vypadá v něm mladistvě a sexy.

magazin.cz


Vanda Konečná
Hodnocení: 65%

Charizmatická herečka své vlnité vlasy havraní barvy ozdobila slušivým baretem posetým flitry. Což jí chválíme a má od nás body plus.

Co už je horší, je kombinace romantické pokrývky hlavy a vtipného potisku na triku, to se bohužel vůbec nepovedlo. Příště obléci jedno nebo druhé, ne dohromady.

magazin.cz

Vendula Svobodová
Hodnocení: 55%

Vendula se po krátkém experimentu s barvou vlasů opět vrátila k peroxidu a je z ní zase blondýna. Jako zrzka vypadala strašidelně a naštěstí se zřejmě někdo odvážil říct jí pravdu do očí, díky bohu…

Kudrliny jejímu kulatému obličeji moc nesvědčí. Lépe by vypadaly rovné do obličeje sestříhané polodlouhé vlasy.

magazin.cz

Diskuze k článku:

Captcha

Počet příspěvků v diskusi: 19