Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace
Hana Mašlíková / foto: Korzo

Mašlíková má pleť jako dětskou prdýlku. Zbavila se akné

Modelka Hana Mašlíková se zbavila problémů. Ne s chlapy, ale se svou pletí. Zatímco ještě nedávno na obličej patlala jednu vrstvu krémů za druhou, dnes make-upy nepotřebuje skoro vůbec.

"To, co vidíte, jsem skutečně já," představila Korzu svou proměnu v kosmetickém salonu, který se prý stal jejím druhým domovem.

Čarodějka Mašlíková

Silikonová kráska, která brázdí přehlídková mola a díky kouzelníku Pavlu Kožíškovi pronikla i do tajů černé magie, je prý v absolutní pohodě.

"Měla jsem problémy s akné a skoro jsem si nevěděla rady. Díky kamarádce, kolegyni modelce Katce Průšové, která mi dala tip, jsem získala sebedůvěru a zbavila se problémů. A nebylo to díky kouzlům, ale protože jsem začala na sobě, a kosmetičky na mně, pracovat. Teď mám pleť jemnou jako dětskou prdýlku," řekla Hanka se smíchem.

Už žádný make-up

Jak přiznala, bez nánosů kosmetických přípravků si dříve nedokázala svá vystoupení na mole vůbec představit.

"Teď už není, co řešit. Vystřídala jsem mnoho takzvaných odborníků, ale nic se nezměnilo. Už bych nešla na nejrůznější kliniky, co vám nabízejí zázraky. Nemusím trávit desítky minut v maskérnách a mohu vystupovat na mola taková, jaká jsem. A je to paráda," dodala.

Diskuze k článku:

Captcha

Počet příspěvků v diskusi: 30