Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace
Ilustrační foto / foto: Shutterstock

Bacha korzety sou opět na scéně!

A tady je pár vychytávek, které byste o nich měli vědět...

Ááááá... ten metal mě fakt bere!
Pokud si někdo myslí, že heavymetalová hudba je záležitostí „osmdesátek“, není to až tak pravda. Dlouhé háro, kožené bundičky a melodické „vejšky“ mají své příznivce i v této době.

Jedním z nich je bezesporu návrhářka Maya Hansen, která kromě toho, že „obléká“ španělské metalové matadory Mago de Oz nebo Ebony Ark, vytváří i korzety. Nedávno vytvořila kolekci nazvanou Heavy Metal, kde se můžete pokochat „stahovadly“ s motivy kapel Kiss, Slayer, Iron Maiden nebo Metallica...


To pivo mě tlačí v žaludku...
Tento korzet ocení hlavně pivaři. Je totiž vyroben z „ovíráků“, které se nacházejí na víčkách pivních plechovek. Návrhářka, která si říká Tiffany, se při dělbě svého korzetu inspirovala středověkými kostýmy. Jak je na první pohled vidět, jde o docela mravenčí práci. Kolik asi piv musela Tiffany vypít, aby nasbírala dostatečný materiál na svůj vysněný svršek?

Korzet z plastu
Návrhář Issey Miyake vytvořil v osmdesátých letech tento plastový korzet. Přestože je dráždivě červený, není mnoho žen, které by si ho oblékly. Zřejmě ne každé bude sedět...


Navždy svázaní...
Říká se tomu „corset piercing“ a je to populární způsob zdobení těla. V kůži jsou přichycené kovovoé kroužky, kterými se pak provléká stuha. Ale pozor, při stahování musí být člověk setsakramentsky opatrný:-)

magazin.cz
magazin.cz

Láska na první minutu...
Nosit takový korzet není jen tak. Naštěstí šlo jen o jednen večírek... Korzet s motivem hodin byl údajně vytvořen ze tří vrstev látky. Není divu, ty těžké časomíry musí na něčem držet!

magazin.cz

Hele, Vánoce!
Pokud chcete přivábit pozornost ke svému hrudníku, tak tento stříbřitý korzet bude tou pravou volbou. Na topu jsou totiž všitá světélka, která dohromady vytváří vzor srdce. Pokud nepotřebujete k fungování korzetu zásuvku, jde o skvělý ohoz na party!

magazin.cz

Pohodové stahovadlo
Líbí se vám „corset piercing“, ovšem bojíte se bolesti? Tady je řešení! Tričko s korzetovým efektem, které se dá podle potřeby stahovat.

magazin.cz

Nahý v trní...
Korzet obvykle kryje obě prsa. v tomto případě se však jedná pouze o svršek na jedno jediné ňadro, druhé je zcela nahé. První, co nás napadlo, byla pohádka O chytré horákyni.

magazin.cz

Keramika přímo na tělo
Módní návrhářka Nicole Moan se shlédla v keramice. Asi právě proto jsou i její korzety uplácány z hlíny. Podle žen, které vršek zkusily, jde prý o extrémně pohodlnou záležitost!

magazin.cz

Diskuze k článku:

Captcha

Počet příspěvků v diskusi: 42