Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace
Ilustrační foto / foto: Korzo

Vsaďte na detail stejně jako naše celebrity

I zdánlivě obyčejné oblečení můžete povýšit na trendy model zcela jednoduchým trikem – okořeňte jej zajímavým detailem. Detail může mít podobu brože, šátku, pásku, hodinek, brýlí, přívěšku a podobně.

Agáta Hanychová
Hodnocení: 90%

Agáta prostě nebude v tílku a džínech vypadat obyčejně, to spíš dříve uslyšíme trávu růst… I v tomto případě vsadila na svůj krásný dekolt, což je detail, který zvláště muži jednoduše nepřehlédnou a určitě ocení. Model dotáhla už jen kovovými hodinkami, které ladí se sponou pásku.

magazin.cz

Lucie Bílá
Hodnocení: 85%

Zlatá slavice je známá svou vášní pro šperky. Ráda se zdobí nádhernými briliantovými skvosty, ale neodolá ani šmukem zavánějící bižuterii. Placku s kamínky vykládaným nápisem LOVE hrdě pověsila na krk a ozdobila jím tradiční černočerný model.

Chválím také novou zálibu v nejrůznějších složitých účesech, které se nebojí vytvořit pomocí paruk či příčesků. Sluší jí o! Kožešinová vestička byla hitem loni, ale určitě s ní uděláte parádu i letos.

magazin.cz

Dana Morávková
Hodnocení: 70%

Kde jsou ty časy, kdy Dana nosila plavé vlasy v délce do pasu a iritovala diváky svým infantilním chováním v jedné ranní show? Dnes je lady s velkým L. Pomohla tomu jistě její role ve známém nekonečném seriálu a s ní spojená změna image.

Dana se nebojí přiznat, že nosí brýle a volí krásné kousky, které mají šmrnc. V tomto případě se sešlo několik výrazných detailů na malé ploše, což není úplně správná volba – brýle s černou obroučkou, perlový náhrdelník a rudá rtěnka. Já bych ubrala perly.

magazin.cz


Ivana Jirešová
Hodnocení: 95%

Někdy může být zajímavým detailem modelu třeba netradiční střih. Ivana si libuje v neokoukaných kouscích a rozhodně svůj šatník nepodřizuje aktuálním trendům, spíše se snaží o opak – být za každou cenu svá.

Top s netopýřími rukávy je bomba, Ivaně sluší a slušel by jistě téměř každé postavě. Paráda!

magazin.cz

Petra Černocká
Hodnocení: 99%

Nestárnoucí herečka jednoduše dodala šmrnc svému černému modelu broží, kterou se nebála připnout na slušivý baret. Brož ve tvaru hudebního nástroje vykládaná blyštivými kameny je nadčasový kousek, který udělá parádu za všech okolností.

magazin.cz

Dara Rolins
Hodnocení: 85%

Zpěvačka sice prožívá jedno ze svých nejhorších životních období, to jí ale nebrání v její vášni – módě. Jednoduché růžové tričko doplnila o výrazné hodinky a prsten z růžového zlata. Jednoduché, leč působivé.

magazin.cz

Diskuze k článku:

Captcha

Počet příspěvků v diskusi: 25