Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace
Jitka Válková / foto: Korzo

Jaký šperk pořídit letos pod stromeček? Náušnice!

Náušnice jsou pomyslnou třešinkou na dortu nejednoho outfitu. Dokáží jej dotáhnout k dokonalosti, ale také shodit, pokud zvolíte nevhodný pár.

Aktuálně jsou nejvíce trendy ty náušnice, které jsou velké, zdobené, barevné, z netradičních materiálů, zkrátka nepřehlédnutelné. Své o tom ví i naše celebrity. Odkoukejte od nich, jak dozdobily svůj vzhled pomocí páru náušnic.

Náušnice a celebrity
Moderátorka a za pár měsíců i dvojnásobná maminka Eva Decastelo sáhla po dlouhých náušnicích, které zdobí několik broušených kamínků z průhledného skla. Takovýto šperk je praktický, jelikož se hodí k různě zbarvenému oblečení. Nemusíte tak přemýšlet, jak sladit barvu šperku s barvou outfitu.

magazin.cz

Modelka Eliška Bučková sáhla po náušnicích složených z několika vrstev řetízků. A aby její náušnice ještě více vynikly, stáhla si vlasy do ohonu. Takovýto nepřehlédnutelný kousek by lépe vynikl, kdyby měla Eliška holý dekolt, hned dva límce celkový dojem trochu zkazily.

magazin.cz

Miss Jitka Válková večerní model krásně doplnila o šperky – náušnice. Výrazné líčení a výrazné náušnice už nepotřebují žádné další zdobení.

magazin.cz

Herečka Kristýna Leichtová zvolila velké kruhy zdobené lístečky a korály. Krásné podzimní šperky vypadají moc hezky společně s vlasy volně splývajícími na ramena trochu ve stylu hippies.

magazin.cz

Moderátorka Martina Gavriely vyznává spíše sportovní módu. To jí ale nabrání v tom, aby se ozdobila párem výrazných náušnic. Její šperky navíc barevně ladí s šátkem kolem krku.

magazin.cz

Náušnice a Vánoce
A co letos pořídit kamarádce, sestře nebo přítelkyni pod stromeček?

Fialkové mámení
Tento kousek, který je složený z několika koleček z perleti v různých odstínech fialové, se hodí k dennímu i večernímu outiftu. Fialová je již léta barvou zimy a i letos tomu tak bude. Proč tedy nesladit s barvou modelu i barvu náušnic?

magazin.cz

Královny noci
Náušnice z černých korálků jsou na první pohled šperky, které unosíte spíše k večerním příležitostem. Pokud ale obléknete zajímavý jednoduchý model složený například z hladkého černého roláku a kamaší ze stejné barvy, můžete se dozdobit i takto honosným párem náušnic.

magazin.cz

Kouzelné kruhy
Stříbrné kruhy jsou stálicí ve šperkovnicích módy znalých parádnic. Sluší téměř každému tvaru obličeje a neztratí se ani v žádném účesu. Nosit je můžete ke sportovnímu i elegantnímu oblečení.

magazin.cz


Blyštivé potěšení

Lesklé kamínky budou vždy lákat ženy každého věku. Ať chceme nebo ne, jakmile se něco leskne, rozsvítí se nám oči. Náušnice v tomto duchu budou vypadat krásně na party či bále, kde se budou nádherně lesknout pod osvětlením.
magazin.cz

Diskuze k článku:

Captcha

Počet příspěvků v diskusi: 8