Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace
Ilustrační foto / foto: ericklarenbeek.com

Šperky, které šokují

Mnozí je nosí na okrasu. Jiní zase proto, aby budili pozornost. Pokud si pořídíte některý z těchto kousků, zabijete dvě mouchy jednou ranou...

Malý šperk pro voyeury
Tento hranatý prstýnek z průsvitného plastu nemusí být na prstu dvakrát pohodlný. Ovšem má i svá pozitiva - v jeho skleněném těle jsou zasazeny drobné postavičky, které se oddávají některé ze sexuálních rozkoší. Že by inspirace pro vaše zimní večery? Nebo jen provokativní šperk na flirtování v klubu?

magazin.cz

Šperky z říše hmyzu
Někteří tvůrci ozdob mají zvláštní záliby. Ten, kdo vytvořil tuto sadu šperků, si jistojistě liboval ve studiu hmyzu. Prsten s motivem obtočeného červa, hodně alternativní šperk se štírem a nebo...? Nebo takový obří prsten se vsazenou zkumavkou, ve které plave cosi hodně podivného. Ten, kdo by si vzal něco takového na ruku, by zasloužil bobříka odvahy!

magazin.cz

Náhrdelník z myších ocásků
Spousta žen se bojí myší a jiných hlodavců. Tento sbor bílých myšek samozřejmě není skutečný. Jedná se o umně provedené napodobeniny. Kousanců se proto bát nemusíte. Zdejší hlodavci si totiž pochutnávají na obruči z perel.

magazin.cz

Zub za zub...!
Zuby už dávno nejsou jen na kousání. Když vám některý špičák vypadne, tak ho nevyhazujte (nebo nedávejte do pamětní krabičky). Raději si s ním zajděte k zlatníkovi a zasaďte si ho do prstenu tak, jako to udělali tvůrci těchto šperků. Pozor! Zuby s plombou nebo kazem jsou pro tyto záměry tabu!

magazin.cz

Okrasa pro oči
Ozdobit si oko tím, že si do něj implantujete speciální kontaktní čočku, na níž je přichycený provázek s korálky, které připomínají slzy? To už je moc! Designér Erick Larenbeek si to však nemyslí a pokládá svůj výtvor za unikátní. Chcete si ho vyzkoušet?

magazin.cz

Psycho náramek
Tento šperk se hodí vyloženě na party. V každém kroužku tohoto náramku je totiž část obličeje nějaké zmalované slečny. Pokud se stane, že si vás na oslavě nikdo nebude všímat - s tímto náramkem si zaručeně nebudete připadat tak osaměle.

magazin.cz


Špendlík s motivem spermií a další..
.
Máte pocit, že je klopa vašeho zimního kabátu poněkud strohá? Pak ji můžete ozdobit. Pokud chcete, aby budila pozornost, vsaďte na výrobky od designéra Lucana Parce. Tento sympatický chlapík se při výrobě svých šperků inspiruje kontroverzními tématy.

Není proto divu, že se v jeho nabídce objevují takové vychytávky jako špendlík (či náušnice) s motivem spermií, embrya, penisu či podivné zahřívací lahve. Ceny špendlíků či náušnic se odvíjí od materiálu, ze kterého byly vyrobeny. Stříbrné drobnosti se pohybují od 35 do 60 dolarů (asi 64–120 Kč) Pokud máte chuť, můžete se mrknout na jeho další díla na webovkách lunaparc.com.

Diskuze k článku:

Captcha

Počet příspěvků v diskusi: 29