Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace
Ewa Farna / foto: Korzo

Umělé řasy: Omračte okolí nádherným pohledem!

Podmanivý, hluboký a klidně i sexy pohled dokáže s okolím divy. Někdo se jako svůdná dračice narodí, někdo potřebuje k neodolatelnému pohledu trochu pomoci.

Jak si tedy dopomoci k očím, kterým nikdo neodolá? Jednoduše!

Stačí vám k tomu šikovné ruce, trocha speciálního lepidla a umělé řasy. Ano! Umělé řasy jsou hitem, který si snadno může dovolit každá z nás. Stačí jen pořídit vhodný typ řas a výsledek je zaručen.

Pás nebo trsy?
Nalepovací řasy seženete v několika variantách. Buďto jako celý pás řas, který vlepíte těsně k vašim řasám anebo jako trsy, které nalepíte tam, kde jsou potřeba. Práce s jednotlivými trsy je snadnější než s celým pásem, u kterého hrozí, že se postupem času začne nehezky odchlipovat. Trsy můžete vlepit po celé délce víček pro dramatický pohled velkých očí a nebo jich jen pár nalepit k vnějšímu koutku oka pro kočičí pohled.

Naše celebrity mají s umělými řasy mnoho zkušeností. Výraznější líčení totiž vypadá na fotografiích či pod reflektory mnohem lépe.

Ewa Farna
se rozhodla na nedávném předávání Slavíků trochu experimentovat. Trochu možná není ten správný výraz, jelikož Ewa s umělými řasami opravdu nešetřila. Respektive vizážistka jí nalepila velmi dlouhé a husté řasy na horní i spodní víčko. A aby toho nebylo málo, u pravého oka zpěvačce udělala několik tahů černou tužkou. Takto dramatické líčení se opravdu hodí jen na speciální příležitosti typu oslava Nového roku, party ve stylu Adams Family apod.

magazin.cz


Agáta Hanychová
je přes umělé řasy přebornice, zvládne si je nalepit i během jízdy v autě! Tyto jsou decentní a krásně jí zvětšily a vytvarovaly oči.

magazin.cz

Začínající zpěvačka Markéta Konvičková pracuje na své image poctivě. Své outfity se snaží doladit do posledního puntíku. A tím jsou v jejím případě řasy nalepené jen na horních víčkách. Jejím očím tak dodaly krásně sametový vzhled.

magazin.cz

Modelka Hanka Mašlíková aplikovala do svých řas několik trsů těch umělých, které nalepila na horní i dolní víčko. Jejím menším očím to rozhodně prospělo.

magazin.cz

Zpěvačka a herečka Olga Lounová si potrpí na lehce extravagantní vzhled, tomu podřídila i výběr nalepovacích řas. Zvolila dlouhý pás, na kterém je několik delších trsů.

magazin.cz

Takhle ne!
Zpěvačka Klára Kolomazníková bohužel udělala to nejhorší, co mohla. Nakydala si na své řasy tunu řasenky a vytvořila si tam několik slepenců, o kterých se zřejmě domnívala, že jí pomohou k větším očím… Přitom stačilo pořídit si nalepovací řasy a efekt mohl být bezvadný a ne směšný…

magazin.cz

Diskuze k článku:

Captcha

Počet příspěvků v diskusi: 33