Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace
Lucie Křížková / foto: Korzo

Brunety strčí blondýny do kapsy! Nevěříte?

Chlapi se možná otočí za blondýnkou, ale brunetu si odvedou k oltáři!

Jitka Čvančarová
Hodnocení: 80%

Jitka nedávno dotančila v taneční soutěži StarDance. Každodenní dřina byla na její postavě znát. Jindy kyprá herečka zářila v nádherných šatech notně obepínajících tělo nebo odhalujících jeho značnou část a bylo se na co dívat.

Ostatně diváci, tedy hlavně divačky, mohou Jitku vídat pravidelně v jednom seriálu z prostředí módního magazínu, kde jí to také neuvěřitelně sekne. Exceluje tu v roli marnotratné stylistky Michelle.

V soukromém životě Jitka dává spíše přednost střídmé eleganci, kterou se ale nebojí okořenit extravagantními kousky z dílen českých návrhářek. Její čokoládové oči a lesklé zdravé vlasy už nepotřebují nijak zvlášť zdobit a tak herečka upřednostňuje jen jemné líčení skládající se z řasenky a lesku ve svěží barvě.

magazin.cz


Andrea Kerestešová
Hodnocení: 60%

Slovenská herečka, která ale našla uplatnění spíše v českých filmech, si často hraje s barvou vlasů. Respektive je schopná kvůli roli naprosto změnit svou image. Její poslední proměna, kterou podstoupila kvůli roli v seriálu Vyprávěj, ji dělá o pár let starší než ve skutečnosti je, což role maminky dvou dětí jistě vyžadovala.

Andrea má velmi vysoké čelo, tak by možná mohla zkusit zaexperimentovat s ofinkou či patkou, které by ho opticky snížily. Pozor také na obtažení očí černou tužkou, může se stát, že jakoby zapadnou a zmenší se.

magazin.cz


Anna K
Hodnocení: 90%

Zpěvačka, která vyhrála svůj boj se zákeřnou nemocí, se opět vrací do společenského dění. Vlasy, které ztratila kvůli chemoterapii, jí opět začaly růst a prý v nevídané kvalitě a hustotě.

Kraťoučký sestřih Anně moc sluší, má hezký tvar obličeje a výrazné oči, což je velké plus. Vlasy si zřejmě nechá opět narůst, ale kdyby ne, rozhodně by udělala dobře, takto je jednoduše jiná a velmi šik.

magazin.cz


Lucie Bílá
Hodnocení: 85%

Lucie naštěstí skončila s experimenty kolem barvy svých vlasů a už pár let se drží černé a dělá jen dobře. V poslední době si hraje s různými účesy, které ozvláštňuje příčesky či si rovnou nasadí paruku a jednoznačně nenudí, je na co se dívat. Od jisté doby se líčí jen střídmě a používá jemné pastelové barvy, obličeji dodávají svěží vzhled.

magazin.cz

Eva Decastelo
Hodnocení: 85%

Eva je podruhé těhotná a zřejmě opět čeká chlapečka. To jí ale nebrání v tom být hezky upravenou maminkou/těhulkou.

Své kaštanové vlasy si nechala trochu zesvětlit, což se mi nezdá jako dobrá volba. Zesvětlování se brunetám nemusí vždy vyplatit a výsledek může vypadat značně lacině. Chválím do hněda laděné líčení včetně rtěnky.

magazin.cz

Lucie Křížková
Hodnocení: 95%

Musím se přiznat, že netuším, jakou barvu vlasů Lucka ve skutečnosti má. Léta se prezentovala světle plavými vlasy, teď přesedlala na tmavě hnědou. Obojí na ní vypadá přirozeně a sluší jí to.

Také maxi délka vlasů mladým kráskám sekne - zvláště když jsou vlasy zdravé a je o ně pravidelně pečováno. Modelka vypadá dobře i nenalíčená, holt mládí je mládí.

magazin.cz

Diskuze k článku:

Captcha

Počet příspěvků v diskusi: 53