Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace
Ilustrační foto / foto: Shutterstock

Zahřejte si nožky ve válenkách, které nenudí!

V tuhé zimě je potřeba mít opravdu teplou obuv. A ta by měla být šik!

Jistě každá z vás zná klasické válenky béžové barvy s beránkem uvnitř. Ty proslavila řada celebrit, například Pamela Anderson, která si je bere i na pláž nebo Britney Spears, která je zase nejraději kombinuje s kraťoučkými šortkami.

magazin.cz

Tuto sezonu ale zapomeňte na klasiku, která může nudit. Letos letí válenky v nejrůznějším provedení, které je všechno možné, jen ne fádní. Válenky jsou k dostání v nejrůznějších barvách, se zajímavými vzory, aplikacemi či z netradičních materiálů.

Barvy jsou nutné
Pokud se přece jen rozhodnete pro klasický tvar válenek, tak si pohrajte alespoň s barvou. In jsou syté barvy v čele s růžovou, červenou či modrou. Univerzálnější pak budou válenky v bílé či černé.

magazin.cz

Vzory jako z džungle
Samozřejmě i zimní obuv může zdobit již léta oblíbený zvířecí vzor. Dobře vypadá i na válenkách, které díky němu dostanou pikantní nádech – gepard se zase až tak často na sněhu neprohání.

magazin.cz

Jestliže si úplně nepotrpíte na divočinu, tak sáhněte po válenkách s norským vzorem známým ze svetrů. S takovými botkami uděláte největší parádu na horách, kde budou vypadat stylově.

magazin.cz

Pletená paráda
Válenky, které vypadají, jako by je upletla vaše babička, nepatří k těm nejpraktičtějším, ale to parádnice neřeší, důležitý je konečný efekt. Pletené válenky můžou stylově zdobit třeba knoflíky nebo kožešina. Důležité je ale si zjistit, jestli vlastníte promokavý nebo nepromokavý model. S tím, co ve sněhu dlouho nevydrží, uděláte větší parádu v teplejším počasí.


Kožešina všude
Zimní boty prostě musí zdobit kožešina. Ani válenky nejsou výjimkou a tak můžete narazit na modely, které vás vyloženě zahřejí. Umělá kožešina vypadá na botě moc hezky a vašim nožkám bude určitě slušet.

magazin.cz

Péřovka nahoře i dole
Skvělým nápadem jsou válenky ze šusťákoviny, které můžete sladit s péřovkou a doladit tak svůj outfit k naprosté dokonalosti.

magazin.cz

Diskuze k článku:

Captcha

Počet příspěvků v diskusi: 67