Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace
Tereza Maxová / foto: Korzo

Poznáte, která z celebrit je přírodní blondýna?

Osm následujících krásek se pyšní více či méně blonďatými vlasy. Jedna je platinová, druhá zase zlatovlasá. Ne každá je ale původně blondýnka. Poznáte, která se se světlými vlasy narodila?

Iveta Bartošová
Hodnocení: 85%

Iveta se opět po letech podivných hokusů - pokusů vrací ke své princeznovské image. Dlouhé, lehce zvlněné vlasy jí sluší nejvíce a jejímu kulatému obličeji svědčí. Sestříhané vlasy či hodně krátké účesy jejímu typu nesluší.

Čeho se ale Iveta vždy drží, je barva vlasů. Odstínu „šampáň“ se nevzdává už léta. Na této fotografii jí to fakt sekne!

magazin.cz


Daniela Peštová

Hodnocení: 100%

Někteří muži čím jsou starší, tím jsou přitažlivější. Toto o ženách prakticky neplatí, jednou z mála výjimek je ale Daniela Peštová. Tahle topmodelka prostě vypadá čím dál tím lépe a to je navíc trojnásobnou matkou.

Daniela své vlasy už léta podrobuje jemnému promelírování. S citem provedený z několika barev složený melír chce zručnou ruku, kterou bohužel každá kadeřnice nemá. Danieliny vlasy působí velmi přirozeně, ledabylé svázaní do ohonu je trendy.

magazin.cz


Ivana Gottová

Hodnocení: 70%

Ivana už na hlavě také měla ledacos. Od kaštanové, přes červenou až po současnou blonďatou. Bohužel ale její poslední proměna je také nejméně povedenou proměnou.

Odbarvení působí moc tvrdě a lacině a Ivaniným ostrým rysům nesvědčí. Být jí, vrátím se opět k nazrzlé barvě, která jí sekla, byla v ní jednoduše šik.

magazin.cz


Simona Krainová

Hodnocení: 90%

Že jí to mateřství přímo srší z očí? Simona je původně tmavší bruneta, naštěstí jí ale kdosi před lety doporučil sáhnout po odbarvovači.

Modelka díkybohu poslechla a dnes je známá jako jedna z našich nejpůvabnějších plavovlásek. Simona si vlasy už léta nechává uměle zahušťovat a prodlužovat. Své kvalitě vlasů prostě nevěří, budiž - i tak jí to sluší.

magazin.cz

Tereza Maxová
Hodnocení: 90%

Tereza také začínala s tmavšími vlasy, postupně se ale dopracovala k promelírované blonďaté hřívě. Léta si také drží mezi modelkami oblíbený účes z dlouhých jen lehce prostříhaných vlasů. Je to praktické a šikovný kadeřník z toho na přehlídku či focení vykouzlí cokoliv.

magazin.cz

Mirjam Landa
Hodnocení: 50%

Mirjam si nechává vlasy barvit na platinovou blonďatou. O takto zesvětlené vlasy je ale nutné pečovat a mýt je speciálním šamponem, který zabrání nežádoucímu fialovému či modrému odstínu. Ani kvalita režisérčiných vlasů není nic moc, odbarvování se na nich už notně podepsalo.

magazin.cz


Tereza Černochová

Hodnocení: 95%

Tereza před pár měsíci radikálně změnila image. Ze zrzky s vlasy v délce po ramena se stala dračice s kraťoučkým téměř bílým sestřihem. Musím uznat, že se jí risk absolutně povedl! Vypadá skvěle a řekla bych, že tento účes mnohem lépe vystihuje její osobnost.

magazin.cz


Helena Vondráčková

Hodnocení: 95%

Heleně plavá barva moc sluší. Ženy by s přibývajícími roky měly své vlasy spíše zesvětlovat než je barvit tmavými barvami, ty je totiž dělají staršími, než ve skutečnosti jsou. Zpěvačce chválím také mladistvý účes, takto upravené vlasy jsou bomba!

magazin.cz

P. S. Rozenou blondýnkou není ani jedna z výše jmenovaných krásek. Věděli jste to?

Diskuze k článku:

Captcha

Počet příspěvků v diskusi: 28