Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace
Taťána Kuchařová a Lane Carlson / foto: Korzo

Ladí spolu naše VIP páry?

Tentokrát se mrkneme na VIP páry a budeme zjišťovat, zda jim to spolu ladí nejen v soukromí, ale i na poli módy. Soulad v oblékání je totiž jednou z důležitých součástí vztahu.

Taťána Kuchařová a Lane Carlson
Hodnocení: Taťána 75%
                    Lane 99%

Miss World 2006 má zřejmě v popisu práce vypadat stále úchvatně. Taťána se navíc svým vzhledem stále živí a ještě určitě nějaký ten rok živit bude, tak na sobě tvrdě maká. Pozor ale – všeho moc škodí! Na této fotografii plavovlasá kráska vypadá již krapet vosková… Zkrátka až nepřirozená.

Vinu na tom jistě mají nově napletené vlasy, u nichž je na první pohled patrné, že Taťáně nevyrostly. Tvrdě nalíčené oči k modelce patří a sluší jí, zrovna tak silné a hnědou tužkou ještě zdůrazněné obočí.

Přítel, který je též model, ostudu rozhodně nedělá – dvoudenní strniště a delší vlasy mu seknou. Soulad páru je patrný na první pohled.

magazin.cz


Pavel Trávníček a Monika Fialková
Hodnocení: Pavel 100%
                 Monika 90%

Pavel – zřejmě i díky tomu, že si barví vlasy – vypadá i v šedesáti k světu. Idol mnoha dívčích srdcí jistě i teď zrychlí tep nejedné dámě. Rozhalená modrá košile a klasické černé sako nemají chybu.

O mnoho let mladší přítelkyně Monika se snažila rozbít černý monolit růžovými doplňky – šátkem a ozdobným páskem. Proč ne? Kabelka na dlouhém poutku se už málokdy vidí, tady se ale k modelu hodí. Pár se spolu snaží ladit, ale ještě by to chtělo přitlačit.

magazin.cz

Pepa Vojtek a Jovanka Skrčeská
Hodnocení:
Pepa: 90%
                    Jovanka: 70%

Pepa notně zkrátil vlasy, takže se mu teď hezky vlní. Sekne mu to a společně se strništěm by mohl z fleku hrát jednoho z mušketýrů. Svetr s výložkami je bezvadným netradičním kouskem!

Manželka Jovanka si opět nechala své přirozeně kaštanové vlasy odbarvit na platinovou blond. Upřímně, nelíbí se nám to – vypadá až moc nepřirozeně, chtělo by to bílé melíry stáhnout na přirozenější žlutý odstín, který by více doplňoval její typ. Manželé spolu ale ladí téměř dokonale.

magazin.cz


Ivan Vyskočil a přítelkyně Lucie
Hodnocení: Ivan 60%
                  Lucie 85%

Herec se oblékl do pohodlné, nijak nekomplikované kombinace oblečení – pólo trika a svetru. Vzhledem ke sportovnímu základu, je vhodný i výběr svrchníku – bundy.

O téměř čtyřicet let mladší přítelkyně Lucie se rozhodla pro trochu elegantnější model: zvolila vypasovaný kabát s límcem z umělé kožešiny. Tady se o souladu páru nedá vůbec hovořit.

magazin.cz

Iveta Lutovská a Jaroslav Vít
Hodnocení: Iveta 99%
                  Jaroslav 99%

Iveta má krásný buřtíkatý kabát. Takový si opravdu mohou dovolit jen vysoké a štíhlé dívky, bohužel... Nejenže prošívání přidává kila, ale lesklý materiál ještě nějaké to deko přihodí. Vypasování bundy, podpořené páskem, chce útlý pas a co nejméně vrstev oblečení, aby byl výsledný efekt dokonalý – jako v případě Ivety.

Partner Jaroslav umně zkombinoval bundu s pruhovanými náplety s podobně pruhovanou šálou. Pár je stoprocentně sladěn!

magazin.cz

Diskuze k článku:

Captcha

Počet příspěvků v diskusi: 16